Skip to main content

ULTIMA ORĂ. Vloggerul Colo a fost reținut de poliție

 
ULTIMA ORĂ. Vloggerul Colo a fost reținut de poliție
Foto prin amabilitatea InquamPhotos/Octav Ganea

Vloggerul Colo - Alexandru Bălan a fost reținut marți seară de polițiștii de la Secția 9 din Capitală, scrie Digi24, care citează "surse".

Publicitate

Colo, scrie Digi24.ro, a fost reținut după o audiere de câteva ore, fiind acuzat de instigare la violență asupra minorilor.

„Colo” a fost reținut pentru 24 de ore în dosarul în care este cercetat pentru că ar fi instigat la violență împotriva minorelor, inclusiv la violarea acestora, după ce a povestit o experiență personală pe care a avut-o cu o fată de 16 ani.

Poliția a început cercetările săptămâna trecută, când au apărut înregistrări mai vechi ale lui Colo, în care instiga la viol. Totodată, Libertatea a publicat azi un material în care vorbea de o altă postare a aceluiași vlogger, în care acesta povestea o experienă cu o minoră.

În clipul care a circulat săptămâna trecută, se aude cum Alexandru Bălan spune mai multe lucruri delicate și nepotrivite, despre viol și felul în care se îmbracă adolescentele.

Colo, în clipul care a circulat săptămâna trecută:

- Astăzi am văzut o fată, cred că avea vreo 16 ani, și vă spun sincer că i-am văzut toată g****a

- Aia merită violată, adică cu picioare în gură, să o dai cu capul de pereți

Alexandru Bălan și-a cerut scuze pentru aceste afirmații, după valul de reacții de pe net, spunând că au fost "o glumă proastă", făcută pentru trafic.

Cazul nu a fost unul izolat, iar vloggerul a avut și alte materiale care au intrat în atenția Poliției. Într-unul dintre ele, povestește o experiență sexuală cu o minoră.

Colo, într-un alt clip, descoperit de Libertatea:

„De la 22 de ani, nu am mai f***t tipe de 15 ani. Să moară familia dacă am violat-o. Poate de vreo 2-3 ori în c*r”.

Vloggerul a fost susținut de-a lungul timpului de branduri renumite: Nestle, RedBull, eMag, EvoMag, PC Garage, TNT Brothers, My Protein, Custom Wheels & Tuning sau Poker Stars sunt printre cei care au fost clienți în postările vloggerului reținut de Poliție.

Citește și: Libertatea: Care sunt brandurile care s-au asociat cu vloggerul Colo, anchetat acum pentru instigare la violență sexuală împotriva minorelor. Ce spun firmele despre scandal?


Citește și: Vloggerul Colo, anchetat de poliție. A instigat la violență și hărțuire sexuală: „Eram în goana după like-uri și vizualizări”

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Dar ce facem cu minore care au deja copii, cine e pedepsit , aia nu prea sunt căutați nu e voie sa se intre acolo
  • Astia ne mai lipseau vlogarii nu erau suficienti vlogarii din tv cu emisiuni. Sa iei bani spunand nimicuri sau tampenii. Magicieni. Orice magot strange sute de mii de falouarsi indiferent ce tampenii spune sau ce expectoreaza. Ciudate fiinte suntem. Si mai sunt si preluati de ziare sau saituri de stiri.
  • Eu zic ca sa ajuns chiar la a fi arestat doar ca era un caz foarte mediatizat si absolut toata lumea pe net si la TV a prezentat cazul si politia a vrut prin cazul sau sa bage frica in violatori sau in cei ce vorbesc fara sa gandeasca in online. E clar, a gresit dar sa ajungi sa ii pui in dosar 12 ani de inchisoare pentru niste vorbe spuse acum multi ani doar pentru a tine privitorii alaturi de el ca a pbservat ca asta prindea la public e cam absurd. Sunt cazuri mult mai importante, sunt violatori care nu spun doar din vorbe, chiar produc acele fapte si sunt mult mai bland anchetati, sunt vedete de pe la noi ce au omorat oameni si au scapat si mai ieftin. Sunt la TV acum emisiuni ce pot fi exemple pentru tineri si nu exemple bune care primesc ocazional cate o amenda. A fost greseala lui si logic ca trebuie sa o plateasca, el si-a dorit o cariera in Youtube si trebuia sa se gandeasca ca va fi urmarit de tot tipul de oameni dar nici chiar sa se ajunga la asa caz doar pentru a fi mediatizat cat mai mult.
  • Aseara in live-ul d-lui Buhnici va sugera cineva sa fie invitst si acest individ.Felicitari pentru interesanta e misie.Respect si toata pretuirea

Trimite un comentariu