Skip to main content

VIDEO. Vloggeriţa Tequila, mărturie pe YouTube: „Am fost bătută pe stradă de un dezvoltator imobiliar. M-a lovit peste picior cu un fier”

 
VIDEO. Vloggeriţa Tequila, mărturie pe YouTube: „Am fost bătută pe stradă de un dezvoltator imobiliar. M-a lovit peste picior cu un fier”

VIDEO. Mărturie pe YouTube: Vloggeriţa Tequila (Bianca Adam) acuză că a fost bătută de un dezvoltator imobiliar. Incidentul s-ar fi întâmplat în Bucureşti, în cartierul Militari.

Publicitate

Am fost bătută pe stradă de un dezvoltator imobiliar (...) A venit spre mine cu un fier de 2-3 metri lungime, cu care m-a lovit peste picior”, poveşteşte vloggeriţa.

Aceasta continuă:

Mi-a smuls telefonul din mână, iar în acel moment eu i-am pulverizat spray cu piper în ochi. A aruncat cu el după Brandy, prietenul meu. Lui i-a spart capul şi a avut nevoie de două copci.

Port spray-ul cu piper la mine pentru că am 1,50 m şi 50 de kg. Este prima dată când îl folosesc”, spune ea.

Ea nu a dezvăluit identitatea agresorului, însă a spus că va face toate demersurile legale pentru ca aceasta să fie pedepsit.

Eu aş putea să răspund la ură cu ură. Să vă dau numele, afacerea şi Facebook-ul acestui agresor. Acest lucru ar fi departe de valorile mele morale. Am să merg pe toate demersurile legale. Asta e semnalul meu de alrmă, să acţionaţi, dar să lasăm legea să se ocupe de el.

Nu este bine să ne facem dreptate singuri

A dat şi câteva imagini video, pe care se aud câteva ameninţări şi unde apare şi agresorul. În imagini bărbatul are faţă cenzurată.

„Nu mai filma că te bag sub maşină” - una dintre replicile care se aud pe filmare.

Totul ar fi fost declanşat de un loc de parcare şi o placă de marmură spartă. Dezvoltatorul imobiliar ar fi acuzat-o pe Bianca Adam că a spart respectiva placă, după cum povesteşte chiar ea.

„Mi-a luat câteva zile să trec peste şoc”, mai spune Bianca Adam în debutul clipului.

VIDEO. Am fost batuta pe strada...

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Monica Lotreami Monica Lotreami
    ***... am vazut imaginile si felul in care a parcat o califica ***.. dar nu trebuia atinsa, si asa a atins-o Fatma suficient...
  • întrebări de bun simț întrebări de bun simț
    Unde găsiți toți influencerii și vlogerii ăștia? Niște chestii de bun simț putem prezenta? Ce lucruri bune poate prezenta cineva care arată ca arătarea din imagine? Ce vrea ea să transmită prin mâna aia tatuată? Dar prin tunsoare?
  • Zic și eu Zic și eu
    Si eu care credeam ca A3 va publica imaginile cu agresorul dand cu ranga:)
    Cei 2 smecherasi nu aveau voie sa parcheze acolo si daca nu voiau sa mute masina, trebuia chemata politia, nu sa-ti faci dreptate cu ranga.
    Din imagini se vede cum individul ii baga mana in gat pustiului, moment in care duduia da cu spray.
    Orice ar fi spus cei 3, violenta nu este raspunsul si nici justificarea.
  • Șerban Șerban
    @VALENTIN MĂGUREANU Dacă scrii cu caps lock nu înseamnă că ai dreptate. Pagina de media are niste algoritmi/moderatori praf, care cenzurează *** dar lasă astfel de smintiți să înjure ***. A mințit, doar nu era proastă să zică aproape s-a urcat pe scările alea cu mașina și i-a dat cu spray lacrimogen ăluia în ochi. Că așa sunt toți youtuberii de la noi și mulți de pe-afară. Calcă pe cadavre pentru niște urmăritori in plus, și nu știi dacă fanii sunt proști că se uită la ei sau invers.
  • Mirelu Bugetaru Mirelu Bugetaru
    Ia uite *** ai smenarului ăla pesedez cum vin peste tot să o înjure pe biata fata, inclusiv desigur și la posturile TV ale penalilor că ei.
  • VALENTIN MĂGUREANU VALENTIN MĂGUREANU
    FETIȚO AI CANAL DE DIVERTISMENT? AI GRIJA CĂ S-AR PUTEA SĂ TE FACĂ RAMBURS CU CU CANALALUL TAU ***. CE LUCRURI SPUI DE DIVERTISMENT? CA UNORA NU PREA LE PLAC DIVERTISMENTUL TĂU DAR MUTRA TA! BIANCA ADAM ASTA MAI BINE AR MERGE LA MUNCĂ NU SA STEA SĂ-ȘI PIARDĂ TIMPUL SCRIIND *** PE CANALUL DE ***.
    CANAL DE DIVERTISMENT IA TREBUIT CANAL DE DIVERTISMENT ȘI-A ÎNCASAT. VAGABOANTA BIANCA ADAM CU FIGURA DE DROGATĂ PE ASTA NU AȚI VĂZUT-O CE TATUATĂ ESTE PE MÂINI? EU CRED CĂ CÂND ASCRIS ACEL AI "CITAT" DE DIVERTISMENT CRED CĂ NU MAI ERA CONȘTIENTĂ CE A SCRIS DE DIVERTISMENT FĂTUCA ASTA CU PORECLĂ DE ALCOOL!
  • VALENTIN MĂGUREANU VALENTIN MĂGUREANU
    BINE IA FĂCUT VAGABOANTEI ACESTEIA DE VLOGERIȚA DACA SCRIE CE NU TREBUIE PE INTERNET. VORBA AIA SPUNE-MI CE SCRII PE INTERNET CA SA SPUN CE ȚI SE ÎNTÂMPLĂ. FĂTUCA ȘI-A GĂSIT "NAȘUL". FĂTUCA ASTA PE NUME BIANCA ADAM AR TREBUI SA MEARGA LA MUNCĂ CĂ SUNT MULTE *** DE VÂRSTA EI CARE TOCESC BUTOANELE TASTATURI PC-ULUI.
    ESTE O VORBĂ DIN POPOR:- "FEMEIA NEBĂTUTĂ NU ESTE FEMEIE DE CASĂ"!!!
  • Andrei Andrei
    Fata a zis că a fost bătută cu fierul în alt loc,aproape de biroul lui din acel cartier,nu în locul unde s-a petrecut scena filmată
  • s0rin s0rin
    Paginademedia.ro de ce nu publicați ce au surprins camerele de supraveghere? Eu cred că ar ajuta să clarificăm situația.
  • jk jk
    Joe,"agresorul" e fost PSD-ist,deci de ce nu ar fi interese?
    La fel la Margherita
    Plus am văzut ceva pe YT de prin 2017 cu acest "agresor" "recidivand"
  • B B
    https://www.antena3.ro/actualitate/scandal-vloggerita-tequila-filmat-camere-supraveghere-573679.html
  • Joe Joe
    Intre timp Antena 3 a difuzat un interviu cu "agresorul" si cu imagini suprinse de camerele de supraveghere. Se pare ca vlogerita Tequila vorbeste prostii. Ea este cea care agreseaza, pt ca parcase pe un loc privat, blocand accesul la o rampa pt persoanele cu handicap....cautati stirea pe net si vedeti si imaginile....asa ca mai usor cu pianul pe scari! :) )))))
  • Gioni Uacăr Gioni Uacăr
    Adică pe ea o cheamă Tequila, iar pe el Brandy? Dacă se împuiază, sper să fie patrioţi şi să-şi numească progenitura Horincă. Deşi presimt că o să-i zică Double-Malt Scotch, just for kicks.
  • O bae O bae
    De ce ai urmari asa ceva? Aaaa......poti sa o arati copiilor si sa-i sperii. Pe vloggerita asta, desigur.
  • Bogdan Bogdan
    Mai bine ati modifica thumbnail-ul ala

Trimite un comentariu

sus