Skip to main content

VIDEO. Vloggerița Tequila, mărturie pe YouTube: „Am fost bătută pe stradă de un dezvoltator imobiliar. M-a lovit peste picior cu un fier”

 
VIDEO. Vloggerița Tequila, mărturie pe YouTube: „Am fost bătută pe stradă de un dezvoltator imobiliar. M-a lovit peste picior cu un fier”

VIDEO. Mărturie pe YouTube: Vloggerița Tequila (Bianca Adam) acuză că a fost bătută de un dezvoltator imobiliar. Incidentul s-ar fi întâmplat în București, în cartierul Militari. 

Am fost bătută pe stradă de un dezvoltator imobiliar (...) A venit spre mine cu un fier de 2-3 metri lungime, cu care m-a lovit peste picior”, poveștește vloggerița. 

Publicitate

Aceasta continuă:

Mi-a smuls telefonul din mână, iar în acel moment eu i-am pulverizat spray cu piper în ochi. A aruncat cu el după Brandy, prietenul meu. Lui i-a spart capul și a avut nevoie de două copci.

 Port spray-ul cu piper la mine pentru că am 1,50 m și 50 de kg. Este prima dată când îl folosesc”, spune ea. 

Ea nu a dezvăluit identitatea agresorului, însă a spus că va face toate demersurile legale pentru ca aceasta să fie pedepsit.

Eu aș putea să răspund la ură cu ură. Să vă dau numele, afacerea și Facebook-ul acestui agresor. Acest lucru ar fi departe de valorile mele morale. Am să merg pe toate demersurile legale. Asta e semnalul meu de alrmă, să acționați, dar să lasăm legea să se ocupe de el.

 Nu este bine să ne facem dreptate singuri

A dat și câteva imagini video, pe care se aud câteva amenințări și unde apare și agresorul. În imagini bărbatul are față cenzurată. 

„Nu mai filma că te bag sub mașină” - una dintre replicile care se aud pe filmare. 

Totul ar fi fost declanșat de un loc de parcare și o placă de marmură spartă. Dezvoltatorul imobiliar ar fi acuzat-o pe Bianca Adam că a spart respectiva placă, după cum povestește chiar ea. 

„Mi-a luat câteva zile să trec peste șoc”, mai spune Bianca Adam în debutul clipului. 

VIDEO. Am fost batuta pe strada...

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu