Skip to main content

VIDEO. Vloggeriţa Tequila, mărturie pe YouTube: „Am fost bătută pe stradă de un dezvoltator imobiliar. M-a lovit peste picior cu un fier”

 
VIDEO. Vloggeriţa Tequila, mărturie pe YouTube: „Am fost bătută pe stradă de un dezvoltator imobiliar. M-a lovit peste picior cu un fier”

VIDEO. Mărturie pe YouTube: Vloggeriţa Tequila (Bianca Adam) acuză că a fost bătută de un dezvoltator imobiliar. Incidentul s-ar fi întâmplat în Bucureşti, în cartierul Militari.

Publicitate

Am fost bătută pe stradă de un dezvoltator imobiliar (...) A venit spre mine cu un fier de 2-3 metri lungime, cu care m-a lovit peste picior”, poveşteşte vloggeriţa.

Aceasta continuă:

Mi-a smuls telefonul din mână, iar în acel moment eu i-am pulverizat spray cu piper în ochi. A aruncat cu el după Brandy, prietenul meu. Lui i-a spart capul şi a avut nevoie de două copci.

Port spray-ul cu piper la mine pentru că am 1,50 m şi 50 de kg. Este prima dată când îl folosesc”, spune ea.

Ea nu a dezvăluit identitatea agresorului, însă a spus că va face toate demersurile legale pentru ca aceasta să fie pedepsit.

Eu aş putea să răspund la ură cu ură. Să vă dau numele, afacerea şi Facebook-ul acestui agresor. Acest lucru ar fi departe de valorile mele morale. Am să merg pe toate demersurile legale. Asta e semnalul meu de alrmă, să acţionaţi, dar să lasăm legea să se ocupe de el.

Nu este bine să ne facem dreptate singuri

A dat şi câteva imagini video, pe care se aud câteva ameninţări şi unde apare şi agresorul. În imagini bărbatul are faţă cenzurată.

„Nu mai filma că te bag sub maşină” - una dintre replicile care se aud pe filmare.

Totul ar fi fost declanşat de un loc de parcare şi o placă de marmură spartă. Dezvoltatorul imobiliar ar fi acuzat-o pe Bianca Adam că a spart respectiva placă, după cum povesteşte chiar ea.

„Mi-a luat câteva zile să trec peste şoc”, mai spune Bianca Adam în debutul clipului.

VIDEO. Am fost batuta pe strada...

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Emi Emi
    Nasolica. Nasolica rau!
    Sper sa si-o ia nenea ala rau!
    Noric ca asta mica e cunoscuta, de altfel a prezentat ok totul, fara nume si făţău
  • Mosu Mosu
    ***

Trimite un comentariu

sus