Skip to main content

Vloggerul Colo, sub control judiciar. Nu are voie să posteze nimic câteva luni

 
Vloggerul Colo, sub control judiciar. Nu are voie să posteze nimic câteva luni

Vloggerul Colo - Alexandru Bălan, a fost eliberat azi după-amiază (miercuri, 10 iunie), după ce aseară a fost reținut de polițiștii de la Secția 9, scrie Digi24.ro. Acum este sub control judiciar.

Publicitate

Foarta important: vloggerul nu are voie să publice conținut pe nicio rețea socială timp de 60 de zile, adică în perioada în care este plasat sub control judiciar.

„Să nu desfășoare activitatea în exercitarea căreia a săvârșit fapta- postarea în spațiul online (de ex. YouTube, Instagram, Facebook, Tik Tok) de videoclipuri de tip live streaming, vlog”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, citat de Digi24.ro.

Potrivit rechizitoriului „în luna august 2019, inculpatul a realizat un videoclip de tip vlog/live streaming în care își instiga urmăritorii și abonatii să realizeze infracțiuni de viol cu precădere asupra persoanelor de sex femeiesc minore, considerând că aceste fapte sunt justificate având în vedere aspectul fizic al acestora şi vestimentaţia sumară, videoclip ce a fost înregistrat şi postat pe platforma online YouTube, videoclipul fiind vizualizat de aproximativ 77.000 de persoane”.

Decizia de plasare sub control judiciar vine după ce Colo a fost reținut, aseară, de poliție, pentru instigare la violență asupra minorilor.

Poliția a început cercetările săptămâna trecută, când au apărut înregistrări mai vechi ale lui Colo, în care instiga la viol. Totodată, Libertatea a publicat azi un material în care vorbea de o altă postare a aceluiași vlogger, în care acesta povestea o experienă cu o minoră.

În clipul care a circulat săptămâna trecută, se aude cum Alexandru Bălan spune mai multe lucruri delicate și nepotrivite, despre viol și felul în care se îmbracă adolescentele.

Colo, în clipul care a circulat săptămâna trecută:

- Astăzi am văzut o fată, cred că avea vreo 16 ani, și vă spun sincer că i-am văzut toată g****a

- Aia merită violată, adică cu picioare în gură, să o dai cu capul de pereți

Alexandru Bălan și-a cerut scuze pentru aceste afirmații, după valul de reacții de pe net, spunând că au fost "o glumă proastă", făcută pentru trafic.

Cazul nu a fost unul izolat, iar vloggerul a avut și alte materiale care au intrat în atenția Poliției. Într-unul dintre ele, povestește o experiență sexuală cu o minoră.

Colo, într-un alt clip, descoperit de Libertatea:

„De la 22 de ani, nu am mai f***t tipe de 15 ani. Să moară familia dacă am violat-o. Poate de vreo 2-3 ori în c*r”.

Vloggerul a fost susținut de-a lungul timpului de branduri renumite: Nestle, RedBull, eMag, EvoMag, PC Garage, TNT Brothers, My Protein, Custom Wheels & Tuning sau Poker Stars sunt printre cei care au fost clienți în postările vloggerului reținut de Poliție.

Citește și: Libertatea: Care sunt brandurile care s-au asociat cu vloggerul Colo, anchetat acum pentru instigare la violență sexuală împotriva minorelor. Ce spun firmele despre scandal?


Citește și: Vloggerul Colo, anchetat de poliție. A instigat la violență și hărțuire sexuală: „Eram în goana după like-uri și vizualizări”


Citește și: ULTIMA ORĂ. Vloggerul Colo a fost reținut de poliție

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu