Skip to main content

Vloggerul Colo, sub control judiciar. Nu are voie să posteze nimic câteva luni

 
Vloggerul Colo, sub control judiciar. Nu are voie să posteze nimic câteva luni

Vloggerul Colo - Alexandru Bălan, a fost eliberat azi după-amiază (miercuri, 10 iunie), după ce aseară a fost reţinut de poliţiştii de la Secţia 9, scrie Digi24.ro. Acum este sub control judiciar.

Publicitate

Foarta important: vloggerul nu are voie să publice conţinut pe nicio reţea socială timp de 60 de zile, adică în perioada în care este plasat sub control judiciar.

„Să nu desfăşoare activitatea în exercitarea căreia a săvârşit fapta- postarea în spaţiul online (de ex. YouTube, Instagram, Facebook, Tik Tok) de videoclipuri de tip live streaming, vlog”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, citat de Digi24.ro.

Potrivit rechizitoriului „în luna august 2019, inculpatul a realizat un videoclip de tip vlog/live streaming în care îşi instiga urmăritorii şi abonatii să realizeze infracţiuni de viol cu precădere asupra persoanelor de sex femeiesc minore, considerând că aceste fapte sunt justificate având în vedere aspectul fizic al acestora şi vestimentaţia sumară, videoclip ce a fost înregistrat şi postat pe platforma online YouTube, videoclipul fiind vizualizat de aproximativ 77.000 de persoane”.

Decizia de plasare sub control judiciar vine după ce Colo a fost reţinut, aseară, de poliţie, pentru instigare la violenţă asupra minorilor.

Poliţia a început cercetările săptămâna trecută, când au apărut înregistrări mai vechi ale lui Colo, în care instiga la viol. Totodată, Libertatea a publicat azi un material în care vorbea de o altă postare a aceluiaşi vlogger, în care acesta povestea o experienă cu o minoră.

În clipul care a circulat săptămâna trecută, se aude cum Alexandru Bălan spune mai multe lucruri delicate şi nepotrivite, despre viol şi felul în care se îmbracă adolescentele.

Colo, în clipul care a circulat săptămâna trecută:

- Astăzi am văzut o fată, cred că avea vreo 16 ani, şi vă spun sincer că i-am văzut toată g****a

- Aia merită violată, adică cu picioare în gură, să o dai cu capul de pereţi

Alexandru Bălan şi-a cerut scuze pentru aceste afirmaţii, după valul de reacţii de pe net, spunând că au fost "o glumă proastă", făcută pentru trafic.

Cazul nu a fost unul izolat, iar vloggerul a avut şi alte materiale care au intrat în atenţia Poliţiei. Într-unul dintre ele, povesteşte o experienţă sexuală cu o minoră.

Colo, într-un alt clip, descoperit de Libertatea:

„De la 22 de ani, nu am mai f***t tipe de 15 ani. Să moară familia dacă am violat-o. Poate de vreo 2-3 ori în c*r”.

Vloggerul a fost susţinut de-a lungul timpului de branduri renumite: Nestle, RedBull, eMag, EvoMag, PC Garage, TNT Brothers, My Protein, Custom Wheels & Tuning sau Poker Stars sunt printre cei care au fost clienţi în postările vloggerului reţinut de Poliţie.

Citeşte şi: Libertatea: Care sunt brandurile care s-au asociat cu vloggerul Colo, anchetat acum pentru instigare la violenţă sexuală împotriva minorelor. Ce spun firmele despre scandal?


Citeşte şi: Vloggerul Colo, anchetat de poliţie. A instigat la violenţă şi hărţuire sexuală: „Eram în goana după like-uri şi vizualizări”


Citeşte şi: ULTIMA ORĂ. Vloggerul Colo a fost reţinut de poliţie

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Brancusi Brancusi
    Nu are voie sa posteze cateva luni ? Mai bine sa i se stearga canalul de Youtube si sa se duca la munca. Puturosul...
  • nicu din pipera nicu din pipera
    Ce fatza are frate ! Asa vedeta asa falouarsi.
  • Them Them
    sunt multi ca asta, de exemplu unul care este prieten cu el, minte pe youtube cu toate alea, de exemplu a mintit si ca a fost drogat, doar ca sa primeasca donatii de la copii, pacat ca multi il cred...
  • mile mile
    ***

Trimite un comentariu

sus