Skip to main content

Caz de COVID în Realitatea Plus. "L-a contactat în afara televiziunii. Am făcut dezinfecție"

 
Caz de COVID în Realitatea Plus. "L-a contactat în afara televiziunii. Am făcut dezinfecție"

Un angajat al postului de știri Realitatea Plus a fost diagnosticat cu COVID-19. Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, este vorba de o persoană din zona tehnică administrativă.

Publicitate

Contactați de Paginademedia.ro, oficialii postului TV au declarat că angajatul s-a infectat în afara televiziunii și că au fost luate toate măsurile pentru prevenirea răspândirii virusului în interiorul echipei postului de televiziune.

"Angajatul în cauză a contactat virusul cel mai probabil de la soția lui, care nu lucrează la Realitatea TV. Din câte am înțele, la firma la care lucrează soția sa a fost cineva infectat cu COVID, astfel că ea și-a făcut testul și a ieșit pozitiv. Și el, la rândul lui, a făcut acest test.

Din câte știu, ambii sunt asimptomatici", a declarat pentru Paginademedia.ro Roxana Băncuță, director Executiv Realitatea Plus.

Postul TV, spune Băncuță, și-au luat toate măsurile de prevenire:

"A fost făcută o dezinfecție încă din ziua în care am aflat, săptămâna trecută. Totodată, se fac dezinfecții periodice, în fiecare zi, în timpul săptămânii, și noaptea, de 2-3 ori pe săptămână. 

Și în această seară se va face o dezinfecție, cu nebulizatori, de către o firmă specializată", a mai spus directorul stației.

Testele făcute până acum pe angajații Realitatea Plus au ieșit negative, a mai spus Roxana Băncuță.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu