Skip to main content

PROIECT Special. VIDEO. Matei Lucescu și povestea Berii Grivița: cum s-a apucat de făcut bere fiul lui Răzvan Lucescu? Ce zice bunicul Mircea Lucescu?

 
PROIECT Special. VIDEO. Matei Lucescu și povestea Berii Grivița: cum s-a apucat de făcut bere fiul lui Răzvan Lucescu? Ce zice bunicul Mircea Lucescu?
Mircea Lucescu, Matei Lucescu și Răzvan Lucescu, la deschiderea fabricii. Foto: Libertatea

PROIECT SPECIAL. Interviu Video. Un berar în familia de fotbaliști Lucescu? Cum așa? L-am prins pe Matei Lucescu la Târgul de Bere și am aflat povestea berii Grivița. Cum s-a apucat de făcut bere fiul lui Răzvan Lucescu? Ce zice bunicul "Il Luce"?

"Înainte, în familia mea se bea de obicei vin. De când am deschis fabrica, bunicul meu bea bere de la mine, seara, pe terasă", povestește Matei în interviul video. "Familia mi-a fost mereu alături", spune el.

Publicitate

Ideea unei fabrici de bere i-a venit după ce a mers la un târg de bere artizanală, împreună cu soția lui. Trei ani a durat construcția fabricii, iar anul trecut, în iunie, a deschis.

"Bunicul meu a băut prima bere Grivița chiar la deschiderea fabricii. Au fost toți prietenii acolo, toată familia. A fost un moment frumos", povestește Matei.

Berea pe care produce este una artizanală, dar numele este unul cunoscut românilor: Bere Grivița. "Fabrica e chiar acolo, în cartier. În plus, e un nume cunoscut, local înseamnă ceva pentru români", explică el.

Proiectul Special Târgul de Bere este susținut de Auchan.

Lucescu jr. este la prima participare la Târgul de Bere. Acum își proune să dezvolte partea de distribuție, să "ajungem la toți românii".

Un reportaj video despre Târgul de Bere, cu multe beri artizanale anul acesta, aici

Cum arată Târgul de Bere și ce găsești, în GALERII FOTO, aici 

VIDEO. Matei Lucescu și povestea Berii Grivița:

GALERIE FOTO. Matei Lucescu la interviu

Citește și: VIDEO REPORTAJ. Berea artizanală câștigă teren la Târgul de Bere: 20% din mărcile de la târg. Cum sunt susținuți mici berari


Citește și: Să curgă berea! A început Târgul de Bere. Ce găsiți la târg, în Galerii Foto. Peste 300 de feluri, foarte multe artizanale

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu