Skip to main content

Nașu', mașina de împroșcat conspirații și acuzații. Și are destule! A mai bifat și o amendă

 
Nașu', mașina de împroșcat conspirații și acuzații. Și are destule! A mai bifat și o amendă

„Arafatu care este colaborator al unor servicii secrete străine, nu doar românești”, „Nu există nicio pandemie”, „Cine este tatăl lui Rareș Bogdan? Este un fost ofițer de securitate” - Acestea sunt doar câteva dintre afirmațiile care au mai adus încă o amendă (a patra în ultimele săptămâni) pentru Radu Moraru și Nașul TV. 

CNA a sancționat, astăzi, postul Nașul TV cu 10.000 de lei. Amenda a venit exact din aceleași motive pentru care au fost date și amenzile din ultima lună: derapaje pe bandă rulantă, acuzații și conspirații împrăștiate pe post. 

Publicitate

S-a strâns un total de 50.000 de lei, doar din patru amenzi. Toate amenzile au avut la bază afirmațiile și acuzațiile „Nașului” Radu Moraru. 

Televiziunea, deși are o audiență foarte mică, este în lista must carry - care trebuie preluate obligatoriu de toți cabliștii.

În emisiunea amendată astăzi de CNA (din 16 mai), Moraru a spus printre altele:

 • De ce? Păi Bill Gates cu ce să mai vină? Cu ce vaccin? Pentru că planul lor continuă. Arafat ne-a anunțat că trebuie să facem vaccin la 2 milioane de români anul ăsta, 4 milioane anul viitor și așa mai departe. Mamă, ce i-aș vaccina eu p-ăștia! În fiecare zi i-aș vaccina. Până li se umflă ochii așa... Până li se umflă creierul.
 • Ei bine, n-am avut oficial această confirmare, dar eu am surse în toată lumea și mi-au spus că elvețienii au și un serviciu secret puternic... cumva e un serviciu mai special, nu e ca celelalte... CIA, Mossad... și ei ce-au făcut? Au realizat imediat legătura cu Wuhan-ul.

Acuma pot să spun mai multe. N-aveam probele că n-a existat nicio hârtie până la urmă... până la momentul ăsta să pot să fac rost de un document... practic, a fost o amânare pentru 5G neoficială.

 • Și anume ce s-a întâmplat... foarte simplu... primii care și-au dat seama... în Elveția, la sfârșitul lui ianuarie, elvețienii au făcut conexiunea între 6G-ul din Wuhan și campionatul mondial al sportivilor militari din 104 țări. Este prima țară... și eu sper ca ei să nu se oprească aici, să și publice aceste documente pe care five eyes abia acuma le obține.

De aceea China... că e foarte interesant... recunoaște astăzi, iată!, după trei luni de acuzații... recunoaște că a distrus dovezile și eșantioanele coronavirus cele inițiale. De ce?

 • Păi acolo se vedea bomba. Se vedea lucrătura. Se vedea creația din laborator.
 • Băi, Iohannis, eu cred că tu ești omul rușilor...
 • Oameni buni, nu e niciun pericol dacă-ți iei coronavirusul în spate și ai simptome. Problema este că există criminali care nu vor să dea tratamentul corespunzător. Asta-i crima.
 • Nu vedeți că ei și-arată puterea în fiecare zi? Pun antene 5G pe biserici? 5G-ul s-a interzis în Bruxelles... încă o dată... ei nu vor că acolo este mușuroiul de termite care trebuie să implementeze neo-marxismul în toată Europa și lumea. Rothschild e acolo, își pun slugile. Acolo nu e voie cu 5G.
 • Educație sexuală obligatorie de la clasa 0... manualul sună așa... îi învață pe copii din clasa 0 că pot face sex băieți cu băieți, fete cu fete... că nu mai există mamă și tată, ci părinte 1, părinte 2 care pot fi... dumneavoastră știți deja toate combinațiile... că pot face în toate felurile și în toate... nu mai vorbesc... nici nu pot... repet, nu pot... și trei... că, dacă vor, copiii când merg acasă, pot cere părinților să-și declare alt gen decât cel cu care s-au născut și așa mai departe.

Citește și: DELIR la TV. Ploaie de cospirații și acuzații, însă Nașul și-a găsit nașu'. Radu Moraru, două amenzi consecutive pentru derapaje pe bandă rulantă


Tirul de acuzații și conspirații continuă la Nașul TV. Încă o amendă pentru afirmațiile lui Radu Moraru. Palmaresul: 40.000 de lei, din trei amenzi


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

 • Licenta expira in 14 decembrie 2020, asa cum scrie si pe site-ul lor.
  https://www.nasul.tv/licenta-nasul-tv-este-in-regula/
 • Cristi,pai de cand se scurg 9 ani?De cand s a dat licenta sau de la acea decizie de autorizare de începere a licenței?
 • Are licență acordată în decembrie 2011 pt nouă ani, deci la sfârșitul acestui an urmează să expire și-o să ajungă după OTV, eStrada TV, 6TV și altele.

Trimite un comentariu