Skip to main content

DELIR la TV. Ploaie de cospiraţii şi acuzaţii, însă Naşul şi-a găsit naşu'. Radu Moraru, două amenzi consecutive pentru derapaje pe bandă rulantă

 
DELIR la TV. Ploaie de cospiraţii şi acuzaţii, însă Naşul şi-a găsit naşu'. Radu Moraru, două amenzi consecutive pentru derapaje pe bandă rulantă

DELIR. "Toate televiziunile din România, dacă s-ar aduna, într-un an nu ar strânge (aberaţii, minciuni acuzaţii n. red). câte au fost în aceste două emisiuni" - Radu Herjeu.

Publicitate

Derapaje pe bandă rulantă, din partea „Naşului” Radu Moraru: „toată planeta ştie azi că nu există acest coronavirus ca şi pandemie”, „totul a fost un scenariu scris la Hollywood aşa şi aplicat pe populaţie”, „băi Iohane, băi criminalilor, băi”, „peste cadavrul meu vor băga injecţiile alea în copii, injecţiile alea criminale”, „ne iau copiii”, „au spitale de copii deja pregătite”

Acestea sunt doar câteva mostre din adunate din emisiunile lui Radu Moraru, realizator la postul Naşul TV. Sunt chiar afirmaţiile moderatorului, care au adunat un total de 30.000 de lei - amenzi de la CNA (doar în ultimele două săptămâni).

„Naşul” Radu Moraru a intrat în vizorul Consiliului Naţional al Audiovizualului. A fost amendat pentru câteva emisiuni, cu două amenzi consecutive. Cea mai recentă a fost joia trecută - 20.000 de lei - pentru două emisisiuni difuzate la finalul lunii aprilie.

O altă amendă, de 10.000 de lei, a încasat-o în şedinţa CNA din 28 mai.

Televiziunea, deşi are o audienţă foarte mică, este în lista must carry - care trebuie preluate obligatoriu de toţi cabliştii. Deci, teoretic, are loc în grilele a milioane de români.

- „Eu cred că toate emisiunile aşa”, a exclamat Dorina Rusu (membru CNA)

- „Şi eu cred la fel”, a completat Monica Gubernat (şefa CNA).

- „În aceste două emisiuni (cele vizionate în şedinţa de joi - n. r.) eu am auzit atâtea aberaţii şi minciuni şi acuzaţii... Cred că toate televiziunile din România, dacă s-ar aduna, într-un an nu ar strânge câte au fost în aceste două emisiuni”, a subliniat şi Radu Herjeu.

Din derapaj în derapaj. Toată lumea vizată - Iohannis, Arafat, Grindeanu, Băsescu, Streinu-Cercel, Bill Gates, CNA

Tirul lui Radu Moraru a vizat pe toată lumea, indiferent de partid, funcţie sau ocupaţie. Klaus Iohannis, Raed Arafat, Sorin Grindeanu, Traian Băsescu, Marcel Ciolacu, Dan Barna - toţi, fără excepţie, au intrat în gura lui Moraru.

Nici Bill Gates nu scăpat.

Câteva fragment, din emisiunea pe care, mai nou, o face din Montreal, Canada:

  • Trebuia să moară oameni mulţi, mult mai mulţi ca panica să fie mare încât atunci când vine Bill Gates şi cu Soros, când vin aceşti doi escroci mondiali, să vină cu seringile aşa, românul să iasă la poartă cu două mâini aşa, să-i dea şi lui, să se injecteze, să ne băgăm toţi seringa în fund, că ne salvează Bill Gates cu nenea Soros.
  • Planul lui Cercel e al lui Bill Gates, ai noştri numai l-au tradus.
  • V-au minţit de dimineaţa până seara fiindcă Arafatul ştie. Iohan nu ştie nimic, ăla poţi să crezi că a minţit de prost, dar Arafatul ştie cum sare virusul, că nu sare, ştie de studiul lui Didier Raoul, că nu moare nimeni de fapt dacă-i dai tratamentul.
  • Deci ce pandemie avem noi? Păi avem pandemie acum că trebuia să profite să ne livreze vaccinul lui Fauci şi Bill Gates. Fauci cred că-l arestează.
  • Dar Arafat reueşte şi reuşeşte de acolo, îi dă bani, îşi plăteşte toţi ziariştii care sunt în board şi pe alţii care îi fac imagine.
  • Arafat are cel mai tare serviciu secret personal. Mamă, ce v-am impresionat! Nu mă refer la Doi şi un Sfert, nu, nu, nu. Serviciu secret personal. Păi cine produce cele mai multe accidente? Şmecherimea. Drogalăii şmecherimii, că acuma şmecherimea are copii drogalăi, nu mai sunt de-aia care cum eram noi când eram elevi mai beam o berică. Drogalăi. Şi atunci cine ajunge primul la locul faptei, nu Poliţia (...)
  • Poate ne desfiinţează şi poate nu o să primesc niciodată paşaport medical de-ala cum zic ei, de coronavirus. Care repet, nu există. Toată planeta ştie azi că nu există acest coronavirus ca şi pandemie şi totul a fost un scenariu scris l a Hollywood aşa şi aplicat pe populaţie. Deci Arafatul e primul care ajunge acolo şi primeşte telefon.
  • Televiziune a Securităţii, RTV. E a Securităţii de dimineaţă până seara. Da? Ghiţă spală bani pentru securitate în Serbia. Ghiţă, omul securităţii. SRI, ca să fie mai clar.
  • Kovesi era colegă cu Turcescu. Colonei amândoi, da? De ce? Toţi securişti.
  • Şi pe mine a încercat Kovesi să mă racoleze. M-a invitat la birou, zice treceţi pe la noi, vă admirăm domnul Naşul, cutare, să bem o cafeluţă, poate colaborăm.
  • Aşa e şantajat Grindeanu, securistul de Grindeanu, da?
  • Ciolacu este securist, era pus de Secu să-l urmărească pe Omar Hayssam.
  • Ştiţi cine e Rafila? Are dosar pendal din 2005, de atunci. Este la OMS, Organizaţia Mondială a Sănătăţii, la el numai i se ordonă ce are de făcut şi i s-a ordonat, fă panică.
  • CNA-ul a obligat toate televiziunile, inclusiv pe noi să difuzăm non-stop comunicatele lor, obligatoriu. Au murit, au fost răniţi, au fost cutare, au fost cutare, ordonanţă militară, pac, pac, conferinţă, deci totul obligatoriu, am fost obligaţi să creăm panică. Foarte interesant.
  • Am înţeles, şi Radiocom şi CNA şi SRI şi SIE, am înţeles că nişte chinezi au cumpărat o televiziune foarte mare în România. Mă, ce interesant, auzi. Măi, ce chestie. Măi, au trimis şi coronavirus şi au cumpărat şi o televiziune.
  • O să vină habar n-am ăsta de Barna, cu Cioloş minus, domnule noi am votat din greşeală legea să facem puşcărie acasă. Am votat din greşeală şi legea să treacă vaccinarea asta obligatorie.
  • Noi nu am prea fi de acord, dar ce să facem, ce ghinion avem. A trecut legea vaccinarii, vai ce ghinion, ce să facem acum, treceţi poporul român ca la Menghele, ca la lagărele naziste, hai să vă facem o injecţie obligatorie.
  • Deci Lucovid, dacă mă asculta din primul moment, era un exemplu mondial, la nivel planetar. Nu e. Iată, Germania face treaba asta, Franţa face treaba asta, de ce? Păi ştiţi de ce, că am pus o întrebare SRI-ului nostru patriotic, Hellvig, bite schon, danke schon, câte miliarde de dolari chinezeşti se află în România, gata să cumpere gratis totul. Mai ştie şi alte miliarde, dar eu întreb doar atât să văd dacă ştie răspunsul.
  • Hellvig, bite schon, ...câte miliarde de dolari chinezeşti, în sensul ai chinezilor, ai deep stateului din China sunt în România. Şi dacă e adevărat că nişte deep state din China au cumpărat o televiziune importantă din România.

Cum s-a apărat postul? Herjeu: „Sunt acuzaţii grave. Nişte baliverne spuse pentru cei cinci telespectatori care se uită la el”

În şedinţa CNA de joi a fost prezent şi un reprezentant Naşul TV, mai exact avocatul postului. Printre altele, acesta invocat „libertatea de exprimare”, în apărarea lui Radu Moraru.

„Toate afirmaţiile făcute au o bază factuală. Vă solicit în mod respectuos să aveţi în vedere, dacă se va ajunge la concluzia să dispuneţi vreo sancţiune, să fie vorba despre o somaţie publică”, a spus avocatul Naşul TV.

În replică, Radu Herjeu a zis:

„Factual este că s-au omorât oameni în România, că se vor fura copii şi vor fi băgaţi în spitalul de carton, că toţi ăia sunt securişti. Deci tot ce a spus, nici nu ştiu cum să-i spun că sigur nu e moderator şi nu are legătură cu jurnalismul, are o bază factuală?

Afirmaţia legată de CNA e o minciună. CNA nu a obligat pe nimeni să dea numărul morţilor. Restul sunt nişte acuzaţii grave, nişte baliverne spuse pentru cei cinci telespectatori care se uită la el”, a punctat Herjeu.

Membrul CNA a mai spus:

„Radu Moraru nu a vorbit despre lucruri verificabile, care se pot demonstra. Dacă nu ţineam cont de audienţa postului, Radu Moraru ar fi trebuit să plătească milioane ca încălcări ale legislaţiei. S-a apreciat că, din fericire, răul pe care îl face nu are audienţă aşa mare. Lucrul acesta nu poate merge la nesfârşit”, a mai spus acesta.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Smarg Smarg
    Moraru a fost virusat in prima lui vacanta in US, ... de marea parte a romanilor mici intreprinzatori, fani FOX News & Trump. Il urmaream zi de zi, ...pana s-a intors si a luat-o razna. De ce? Doar prietenii stiu de ce, cei care i-au mai ramas. De unde stiu? Eram in Atlanta in anii aia si l-am vazut cu exact aceleasi bazaconii care circulau in media republicana.
    Nu are mare vina saracu'. Acelasi 'virus strand' s-a raspandit peste tot, la sefi de state, si guverne. Ceva ce numai Rupert Murdoch poate explica.
  • TM TM
    Dar de ce nu mentionati ca procesele castigate de RM contra cna nu le onoreaza nimeni, cu toate ca jumate din presa stie asta? Doar senzationalul il cautati ....
  • DODO DODO
    de ce il lasati liber sa zburde pe asta fara tratament ? uite ca raspindeste microbul prostiei mai repede ca covid-ul Valeria l-a si luat si o sa-l dea mai departe Dar sint sigur ca nasicu e parsiv nu crede o iota din ce spune dar tipul asta de televiziune a la diaconescu adresata celor fara minte aduce bani buni Prosteala e rentabila
  • Valeria hai canta altundeva ca esti si tu manipulata
  • Valeria Valeria
    Omu asta, Nasu, chiar știe ce zice, câți dintre voi ați verificat dacă e adevărat măcar o parte din ce zice? Ăștia care ați scris sigur știți dar sunteți cumpărați și odată cu asta v au spălat și cerebelul, stați liniștiți ca Radu va găsi mereu o soluție sa mai facă emisiuni sa arate lumii adevărul pe care voi dacă îl spuneți sunteți dați afară!
  • serban pascu serban pascu
    *** de toate teoriile conspirationiste nu am vazut. Toti sunt securisti ,SR-isti sau cine stie ce altceva.

    E dus cu capul rau de tot. Si imi place cand vad ca incep cu aberatiile si cei de la telefon.
    Astia avea loc sigur la numarul 9.
  • mile mile
    ***
  • jk jk
    După cum vad pe site ul CNA,urmează o nouă "runda" maine
  • Domnu foto Domnu foto
    Eu v-am semnalat acest lucru de mai mult de o luna.nu mă uit la postul nasul tv ,că mai am câțiva neuroni,dar toate astea le-am auzit pe strada de la oameni.oameni care credeau tot ce ziceau aia in emisiune.deci prostimea e formata din mai mult de 5 persoane.

    Sunt periculoși,ganditi-va că ziceau in emisiune că oamenii vor fi uciși prin vaccinuri.si prin toate medicamentele care se fac acum.este foarte periculos,de exemplu un părinte care crede ce e acolo nu-și mai tratează copiii
  • Iuli Iuli
    Mă chiar gândeam când îi vor amenda pe ăștia
  • Mircea Mircea
    Ar cam trebui retrasă/anulată licența Nașul TV.

Trimite un comentariu

sus