Skip to main content

DELIR la TV. Ploaie de cospirații și acuzații, însă Nașul și-a găsit nașu'. Radu Moraru, două amenzi consecutive pentru derapaje pe bandă rulantă

 
DELIR la TV. Ploaie de cospirații și acuzații, însă Nașul și-a găsit nașu'. Radu Moraru, două amenzi consecutive pentru derapaje pe bandă rulantă

DELIR. "Toate televiziunile din România, dacă s-ar aduna, într-un an nu ar strânge (aberații, minciuni acuzații n. red). câte au fost în aceste două emisiuni" - Radu Herjeu.

Publicitate

Derapaje pe bandă rulantă, din partea „Nașului” Radu Moraru: „toată planeta știe azi că nu există acest coronavirus ca și pandemie”, „totul a fost un scenariu scris la Hollywood așa și aplicat pe populație”, „băi Iohane, băi criminalilor, băi”, „peste cadavrul meu vor băga injecțiile alea în copii, injecțiile alea criminale”, „ne iau copiii”, „au spitale de copii deja pregătite” 

Acestea sunt doar câteva mostre din adunate din emisiunile lui Radu Moraru, realizator la postul Nașul TV. Sunt chiar afirmațiile moderatorului, care au adunat un total de 30.000 de lei - amenzi de la CNA (doar în ultimele două săptămâni). 

„Nașul” Radu Moraru a intrat în vizorul Consiliului Național al Audiovizualului. A fost amendat pentru câteva emisiuni, cu două amenzi consecutive. Cea mai recentă a fost joia trecută - 20.000 de lei - pentru două emisisiuni difuzate la finalul lunii aprilie. 

O altă amendă, de 10.000 de lei, a încasat-o în ședința CNA din 28 mai. 

Televiziunea, deși are o audiență foarte mică, este în lista must carry - care trebuie preluate obligatoriu de toți cabliștii. Deci, teoretic, are loc în grilele a milioane de români. 

- „Eu cred că toate emisiunile așa”, a exclamat Dorina Rusu (membru CNA)

- „Și eu cred la fel”, a completat Monica Gubernat (șefa CNA). 

- „În aceste două emisiuni (cele vizionate în ședința de joi - n. r.) eu am auzit atâtea aberații și minciuni și acuzații... Cred că toate televiziunile din România, dacă s-ar aduna, într-un an nu ar strânge câte au fost în aceste două emisiuni”, a subliniat și Radu Herjeu. 

Din derapaj în derapaj. Toată lumea vizată - Iohannis, Arafat, Grindeanu, Băsescu, Streinu-Cercel, Bill Gates, CNA

Tirul lui Radu Moraru a vizat pe toată lumea, indiferent de partid, funcție sau ocupație. Klaus Iohannis, Raed Arafat, Sorin Grindeanu, Traian Băsescu, Marcel Ciolacu, Dan Barna - toți, fără excepție, au intrat în gura lui Moraru. 

Nici Bill Gates nu scăpat. 

Câteva fragment, din emisiunea pe care, mai nou, o face din Montreal, Canada:

 • Trebuia să moară oameni mulți, mult mai mulți ca panica să fie mare încât atunci când vine Bill Gates și cu Soros, când vin acești doi escroci mondiali, să vină cu seringile așa, românul să iasă la poartă cu două mâini așa, să-i dea și lui, să se injecteze, să ne băgăm toți seringa în fund, că ne salvează Bill Gates cu nenea Soros.
 • Planul lui Cercel e al lui Bill Gates, ai noștri numai l-au tradus.
 • V-au mințit de dimineața până seara fiindcă Arafatul știe. Iohan nu știe nimic, ăla poți să crezi că a mințit de prost, dar Arafatul știe cum sare virusul, că nu sare, știe de studiul lui Didier Raoul, că nu moare nimeni de fapt dacă-i dai tratamentul.
 • Deci ce pandemie avem noi? Păi avem pandemie acum că trebuia să profite să ne livreze vaccinul lui Fauci și Bill Gates. Fauci cred că-l arestează.
 • Dar Arafat reuește și reușește de acolo, îi dă bani, își plătește toți ziariștii care sunt în board și pe alții care îi fac imagine.
 • Arafat are cel mai tare serviciu secret personal. Mamă, ce v-am impresionat! Nu mă refer la Doi și un Sfert, nu, nu, nu. Serviciu secret personal. Păi cine produce cele mai multe accidente? Șmecherimea. Drogalăii șmecherimii, că acuma șmecherimea are copii drogalăi, nu mai sunt de-aia care cum eram noi când eram elevi mai beam o berică. Drogalăi. Și atunci cine ajunge primul la locul faptei, nu Poliția (...)
 • Poate ne desființează și poate nu o să primesc niciodată pașaport medical de-ala cum zic ei, de coronavirus. Care repet, nu există. Toată planeta știe azi că nu există acest coronavirus ca și pandemie și totul a fost un scenariu scris l a Hollywood așa și aplicat pe populație. Deci Arafatul e primul care ajunge acolo și primește telefon.
 • Televiziune a Securității, RTV. E a Securității de dimineață până seara. Da? Ghiță spală bani pentru securitate în Serbia. Ghiță, omul securității. SRI, ca să fie mai clar.
 • Kovesi era colegă cu Turcescu. Colonei amândoi, da? De ce? Toți securiști.
 • Și pe mine a încercat Kovesi să mă racoleze. M-a invitat la birou, zice treceți pe la noi, vă admirăm domnul Nașul, cutare, să bem o cafeluță, poate colaborăm.
 • Așa e șantajat Grindeanu, securistul de Grindeanu, da?
 • Ciolacu este securist, era pus de Secu să-l urmărească pe Omar Hayssam.
 • Știți cine e Rafila? Are dosar pendal din 2005, de atunci. Este la OMS, Organizația Mondială a Sănătății, la el numai i se ordonă ce are de făcut și i s-a ordonat, fă panică.
 • CNA-ul a obligat toate televiziunile, inclusiv pe noi să difuzăm non-stop comunicatele lor, obligatoriu. Au murit, au fost răniți, au fost cutare, au fost cutare, ordonanță militară, pac, pac, conferință, deci totul obligatoriu, am fost obligați să creăm panică. Foarte interesant.
 • Am înțeles, și Radiocom și CNA și SRI și SIE, am înțeles că niște chinezi au cumpărat o televiziune foarte mare în România. Mă, ce interesant, auzi. Măi, ce chestie. Măi, au trimis și coronavirus și au cumpărat și o televiziune.
 • O să vină habar n-am ăsta de Barna, cu Cioloș minus, domnule noi am votat din greșeală legea să facem pușcărie acasă. Am votat din greșeală și legea să treacă vaccinarea asta obligatorie.
 • Noi nu am prea fi de acord, dar ce să facem, ce ghinion avem. A trecut legea vaccinarii, vai ce ghinion, ce să facem acum, treceți poporul român ca la Menghele, ca la lagărele naziste, hai să vă facem o injecție obligatorie.
 • Deci Lucovid, dacă mă asculta din primul moment, era un exemplu mondial, la nivel planetar. Nu e. Iată, Germania face treaba asta, Franța face treaba asta, de ce? Păi știți de ce, că am pus o întrebare SRI-ului nostru patriotic, Hellvig, bite schon, danke schon, câte miliarde de dolari chinezești se află în România, gata să cumpere gratis totul. Mai știe și alte miliarde, dar eu întreb doar atât să văd dacă știe răspunsul.
 • Hellvig, bite schon, ...câte miliarde de dolari chinezești, în sensul ai chinezilor, ai deep stateului din China sunt în România. Și dacă e adevărat că niște deep state din China au cumpărat o televiziune importantă din România.

Cum s-a apărat postul? Herjeu: „Sunt acuzații grave. Niște baliverne spuse pentru cei cinci telespectatori care se uită la el”

În ședința CNA de joi a fost prezent și un reprezentant Nașul TV, mai exact avocatul postului. Printre altele, acesta invocat „libertatea de exprimare”, în apărarea lui Radu Moraru. 

„Toate afirmațiile făcute au o bază factuală. Vă solicit în mod respectuos să aveți în vedere, dacă se va ajunge la concluzia să dispuneți vreo sancțiune, să fie vorba despre o somație publică”, a spus avocatul Nașul TV. 

În replică, Radu Herjeu a zis:

„Factual este că s-au omorât oameni în România, că se vor fura copii și vor fi băgați în spitalul de carton, că toți ăia sunt securiști. Deci tot ce a spus, nici nu știu cum să-i spun că sigur nu e moderator și nu are legătură cu jurnalismul, are o bază factuală?

Afirmația legată de CNA e o minciună. CNA nu a obligat pe nimeni să dea numărul morților. Restul sunt niște acuzații grave, niște baliverne spuse pentru cei cinci telespectatori care se uită la el”, a punctat Herjeu. 

Membrul CNA a mai spus:

„Radu Moraru nu a vorbit despre lucruri verificabile, care se pot demonstra. Dacă nu țineam cont de audiența postului, Radu Moraru ar fi trebuit să plătească milioane ca încălcări ale legislației. S-a apreciat că, din fericire, răul pe care îl face nu are audiență așa mare. Lucrul acesta nu poate merge la nesfârșit”, a mai spus acesta. 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

 • Moraru a fost virusat in prima lui vacanta in US, ... de marea parte a romanilor mici intreprinzatori, fani FOX News & Trump. Il urmaream zi de zi, ...pana s-a intors si a luat-o razna. De ce? Doar prietenii stiu de ce, cei care i-au mai ramas. De unde stiu? Eram in Atlanta in anii aia si l-am vazut cu exact aceleasi bazaconii care circulau in media republicana.
  Nu are mare vina saracu'. Acelasi 'virus strand' s-a raspandit peste tot, la sefi de state, si guverne. Ceva ce numai Rupert Murdoch poate explica.
 • Dar de ce nu mentionati ca procesele castigate de RM contra cna nu le onoreaza nimeni, cu toate ca jumate din presa stie asta? Doar senzationalul il cautati ....
 • de ce il lasati liber sa zburde pe asta fara tratament ? uite ca raspindeste microbul prostiei mai repede ca covid-ul Valeria l-a si luat si o sa-l dea mai departe Dar sint sigur ca nasicu e parsiv nu crede o iota din ce spune dar tipul asta de televiziune a la diaconescu adresata celor fara minte aduce bani buni Prosteala e rentabila
 • Omu asta, Nasu, chiar știe ce zice, câți dintre voi ați verificat dacă e adevărat măcar o parte din ce zice? Ăștia care ați scris sigur știți dar sunteți cumpărați și odată cu asta v au spălat și cerebelul, stați liniștiți ca Radu va găsi mereu o soluție sa mai facă emisiuni sa arate lumii adevărul pe care voi dacă îl spuneți sunteți dați afară!
 • *** de toate teoriile conspirationiste nu am vazut. Toti sunt securisti ,SR-isti sau cine stie ce altceva.

  E dus cu capul rau de tot. Si imi place cand vad ca incep cu aberatiile si cei de la telefon.
  Astia avea loc sigur la numarul 9.
 • Eu v-am semnalat acest lucru de mai mult de o luna.nu mă uit la postul nasul tv ,că mai am câțiva neuroni,dar toate astea le-am auzit pe strada de la oameni.oameni care credeau tot ce ziceau aia in emisiune.deci prostimea e formata din mai mult de 5 persoane.

  Sunt periculoși,ganditi-va că ziceau in emisiune că oamenii vor fi uciși prin vaccinuri.si prin toate medicamentele care se fac acum.este foarte periculos,de exemplu un părinte care crede ce e acolo nu-și mai tratează copiii

Trimite un comentariu