Skip to main content

Măsuri în TVR, după un caz de COVID: testarea salariaţilor şi grile modificate

 
Sursa foto: Stiri.TVR.ro
Sursa foto: Stiri.TVR.ro

Măsuri în Televiziunea Publică, după ce instituţia a anunţat că un angajat a fost depistat pozitiv cu coronavirus. TVR anunţă testarea salariaţilor care au intrat în contact cu persoane infectată, dar şi modificări în grila de programe.

Publicitate

În urmă cu câteva zile, TVR anunţa existenţa unui caz de COVID. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, ar fi vorba de un angajat de la Departamentul Ştiri, din zona tehnică.

Citeşte şi: Un angajat TVR, depistat cu Coronavirus. Testul a ieşit pozitiv

Măsurile anunţate de TVR, în continuare:

Legate de prevenirea răspândirii virusului:

- Testarea salariaţilor care au intrat în contact direct cu persoana diagnosticată pozitiv la testul COVID.

- Discuţiile cu o unitate medicală unde angajaţii care au intrat în contact direct cu persoana diagnosticată pozitiv la testul COVID vor putea face testele necesare (RT-PCR). Negocierile sunt în curs de finalizare

- Listele cu cei care vor fi testaţi sunt întocmite de şefii ierarhici şi vor fi transmise clinicii prin intermediul cabinetului medical din TVR, salariaţii urmând să se programeze individual.

- Recomandarea medicală este ca pacientul să fie testat după 5-7 zile de la contactul cu persoana la care virusul a fost declarat pozitiv, iar rezultatele vor fi eliberate în cel mult 72 de ore din momentul în care probele ajung în laborator.

Ce se schimbă în grilele de programe:

Postul public şi-a anunţat angajaţii că "având în vedere contextul epidemiologic general actual şi situaţia specială creată de apariţia unui caz pozitiv în TVR, cu afectarea activităţii Direcţiei Ştiri, prin măsurile obligatorii de izolare care se impun a fi luate în legătură cu contacţii direcţi, grilele de programe TVR 1 şi TVR 2 au fost modificate pentru perioada 11 - 25 iulie 2020".

Postul TVR 1:

- Telejurnal Matinal într-un format redus din 13 iulie şi până pe 24 iulie TVR 1, intervalul orar 7.00-9.00

- De la ora 9.00, Jurnal Regional, cu o durată de o oră, realizat de staţiile locale

- De la ora 10.00, intră documentarul Chipurile României, realizat de britanicul Charlie Ottley, în locul emisiunii Ca’n Viaţă

- Sâmbătă, 18 şi 25 iulie, va fi pe post documentarul turistic Frumuseţile Ţării Galilor, în locul emisiunilor Cooltura şi Lumea Azi.

Postul TVR 2:

- În perioada 11-24 iulie, de luni până vineri, TVR 2 va difuza, în simulcast cu TVR 1, Telejurnalul de la ora 14.00

- De la ora 12.00, de luni până vineri, TVR 2 va difuza documentarul Doar Să Gustaţi.

Citeşte şi: Un angajat TVR, depistat cu Coronavirus. Testul a ieşit pozitiv

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus