Skip to main content

VIDEO. O reclamă cu un "pisi-câine" pentru Ursus Cooler. Ce ce "pisi-câine"? Cine e agenția care a făcut spotul?

 
VIDEO. O reclamă cu un "pisi-câine" pentru Ursus Cooler. Ce ce "pisi-câine"? Cine e agenția care a făcut spotul?

VIDEO. "Bună, sunt Alex și sunt un pisi-câine", spune personajul din ultima reclamă pentru Ursus Cooler. Cum adică un "pisi-câine"? Care este ideea?

Publicitate

Campania promovează noi variante de Ursus Cooler, pe lângă cea cu lâmăie: cu cireșe și cu grepfruit. De aici conceptul: este o bere-suc sau un suc bere?

Reclama este creația agenției Leo Burnett. Contul de digital al brandului este la Kubis Interactive, iar cel de media la agenția Media Investment. Partea de PR este la MSL The Practice.

Explicațiile legate de concept:

"Personajul central este pisi-câinele Alex Cooler, inventatorul băuturii care-i poartă numele, care prin personalitatea relaxată a dorit să transmită cât mai multor români că uneori nu este nevoie să alegi.

Poți să te bucuri de ce e mai bun din două lumi diferite, în același timp."

VIDEO. Reclama Ursus Cooler cu "pisi-câinele" Alex:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • De ce sunteti rai-buni, asta e strategia Ursus, la fiecare TVC schimba total platforma de comunicare. Isi aminteste careva o reclama de la brandul asta care sa para din aceeasi familie cu reclama precedenta sau cu cea care i urmeaza? Ca coerenta (sic) de marketing, Ursus nu are concurenta decit cel mult la Timisoreana
  • Cand ma gândesc ca o costat și bani... penibila reclama plus ca nu are nici măcar vreo legătură cu animalul numit urs. Ma gândesc tot mai serios sa ma apuc de publicitate.
  • adica daca beau berea asta o sa ajung din urs o jegarita de pisicocanina ? citi tineri talentati de la noi ar fi facut o treaba mult mai draguta si sugestiva Asta imi aminteste de frunza lui udrea care a dat aproape un milion ( E ) pe ea in timp ce o gramaa de alti artisti grafici autohtoni ar fi facut ceva mai bun la un pret de nimic
  • Umblă vorba că pisi-câinele este unul dintre hibrizii pe care i-au scăpat tovarăşii cu ochişorii oblici dintr-un laborator din Wuhan. Biata himeră a ajuns acum să fie exploatată brutal de creativii mioritici şi îşi blesteamă zilele că n-a stat cuminte în cuşca ei de unu pe unu.
  • Pai oricum acum promovam LGBTQIONA+ , deci nu vad nimic rau in asta. Chiar este bine, ancorata in realitate si pro-diversitate. Felicitari pentru sustinerea diversitatii!
  • Parca Ursu' era regele berii ! Gata?
    L-au transformat intr-o matzo-***, cat despre zeama aia... e cam pentru ***.
    Asteptam inghetata la cornet cu aroma de bere iar pentru vegani friptura cu gust de praz cu masline.

Trimite un comentariu