Skip to main content

Al nouălea angajat TVR bolnav de COVID. "Se afla în concediu"

 
TVR Paginademedia
TVR Paginademedia

Televiziunea Publică anunţă un nou angajat depistat pozitiv cu COVID-19.

Publicitate

Este vorba de o persoană, spun oficialii TVR, care se afla în concediu de odihnă.

"Acest al nouălea caz nu are niciun contact la locul de muncă", notează reprezentantanţii TVR.

"Facem precizarea că această persoană şi cele anterior depistate pozitiv, sunt cazuri fără legătură între ele şi infectarea nu s-a produs în TVR. Este doar o evoluţie normală în condiţiile unei transmisii comunitare extinse.

Reprezentanţii managementului TVR sunt permanent în legătură cu persoanele depistate pozitiv", punctează Televiziunea Publică în anunţ.

Postul public de televiziune a făcut public primul caz de COVID-19 din instituţie în luna iulie. De atunci, anunţat de fiecare dată când a apărut un nou caz.

Citeşte şi: Măsuri în TVR, după un caz de COVID: testarea salariaţilor şi grile modificate

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andrei Andrei
    Despre angajatii din teritoriu, nici o vorba! Se pare ca exista bolnavi si pe acolo. Ultima noutate e un angajat din Iasi.
  • livia pila livia pila
    Câta vreme Doina Gradea este sănătoasă, iar Mircea Radu scrie comunicate situația din TVR este una așa cum trebuie. Are cine să ne conducă spre dezastru/
  • didi didi
    astia nu o sa racunoasca niciodata nici daca se infecteaza intre ei. aia dinainte erau din departamente diferite, de parca la fumat sau la cantina nu se intalneste lumea... asta acum era in concediu, urmatorul probabil abia iesise la pensie... altul se incuiase pe dinauntru in grupul de montaj si urmatorul se blocase in lift si nu intrase in conact nici cu butoanele...

Trimite un comentariu

sus