Skip to main content

Și Antena 1 anunță grila de toamnă. X Factor, duel direct cu Masked Singer în ziua de vineri. Cum arată grila completă?

 
Și Antena 1 anunță grila de toamnă. X Factor, duel direct cu Masked Singer în ziua de vineri. Cum arată grila completă?
Jurați X Factor

GRILA DE TOAMNĂ. Antena 1 și-a anunțat oficial grila de toamnă pe zile, în prime-time. Postul scoate în luptă toată artileria grea: vor fi, în același sezon, iUmor, X Factor, Te cunosc de undeva, Chefi la cuțite și serialul Sacrificiul.Când încep emisiunile?

Primele programe noi din grilă vor fi pe post la începutul lunii septembrie.

Publicitate

Postul de televiziune al Intact aduce noi schimbări și pune la bătaie X Factor vinerea, chiar în același timp cu Masked Singer, de la Pro TV.

Este cea mai importantă mișcare a Antenei 1, care resuscitează formatul după un an de pauză. Sezonul 9 revine în 2020 și cu noi jurați: Loredana Groza și Florin Ristei. Alături de ei vor fi Ștefan Bănică Jr. și Delia. Dani Oțil și Răzvan Simion revin în calitate de prezentatori. Totodată, se va realiza și o emisiune din culisele show-ului, care însă va fi doar online și va fi prezentată de actrița Ilona Brezoianu.

Chefi la Cuțite se întoarce cu sezonul 8 și va fi difuzat trei zile pe săptămâni, în loc de două, așa cum era până acum. Serialul Sacrificiu va avea ultimul sezon și va fi doar miercurea, iar în weekend sunt noi sezoane pentru Te cunosc de undeva? și iUmor.

Așadar, grila Antenei 1 în Prime-Time, pe zile:

Luni: Chefi la Cuțite, sezonul 8, începând din 7 septembrie, de la ora 20:30.

Marți: Chefi la Cuțite, sezonul 8, de la 20:30.

Miercuri: Chefi la Cuțite, sezonul 8, de la 20:30. Urmează apoi un episod din „Sacrificiu”, aflat la ultimul sezon.

Joi: Nu au anunțat nimic deocamdată pentru ziua de joi.

Vineri: X Factor, sezonul 9, de la ora 20:30.

Sâmbătă: Te cunosc de undeva?, sezonul 15, începând din 12 septembrie, de la ora 20:00.

Duminică: iUmor, sezonul 9, începând din 13 septembrie, de la ora 20:00.

Citește și: Când încep emisiunile? Cum arată grila de toamnă Pro TV? A fost anunțată azi online. Masked Singer vineri, în loc de Vocea României 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

  • R, sacrificiul nu facea fata si au schimbat sa vedem cum va merge cine rupe cum zici tu , singura problema este vinerea era mai bine pentru public sa fie una intr-o zi cealalta in alta zi , asa nici una nu va castiga .
  • Disperare mare pe Antenuta, stiau ca doar luni si marti (2 zile din 7) au mari sanse la pozitia de lider. Dar fricosii ce au zis, hai sa punem Chefii si miercuri, sa avem 3 zile din 7.
    Fricosii...
  • Foarte buna grila de toamna, buna miscarea cu Chefii 3 zile,astept cu nerăbdare audientele sa vedem cine rupe si cine nu

Trimite un comentariu