Skip to main content

Curse cu maşini electrice la Eurosport. Când se dă startul?

 
Foto | Eurosport
Foto | Eurosport

Eurosport va difuza curse de maşini electrice, în următorii trei ani. Mai precis, este vorba despre competiţia Extreme E (curse off-road cu maşini electrice) ale cărei drepturi de difuzare au fost cumpărate de canalul de sport.

Publicitate

Concret, competiţia va fi transmisă de anul viitor. Va debuta la începutul anului 2021 şi va cuprinde cinci curse în cele mai dificile şi îndepărtate locuri, fie că vorbim de zona arctică, deşert sau păduri tropicale, care, în ultimele decenii, au fost puternic afectate de schimbările climatice şi activitatea umană.

Astfel, Eurosport va difuza Extreme E în următorii trei ani, în peste 50 de ţări europene.

„Va acoperi o gamă de programe captivante, inclusiv transmisiuni în direct ale curselor, emisiuni cu momente cheie din cadrul campionatului şi acces la cerere, astfel încât telespectatorii să le poată urmări oriunde şi oricând. Toate acestea vor fi comentate în limbile locale de către experţii Eurosport în motorsport”, spun reprezentanţii postului.

De-a lungul anilor, Eurosport a difuzat şi alte competiţii de motorsport, printre care şi Formula E şi PURE ETCR, primul campionat mondial de curse cu maşini electrice.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • JFK JFK
    @Radu Mitran
    Achizitia a fost facuta pentru intreaga retea europeana,nu pentru Romania,iar daca ne uita la vanzarile masinilor electrice,in vest,unde au o cota de piata,ce depaseste 10% din numarul total al masinilor vandute,iar in Norvegia,Suedia,Danemarca,in noiembrie trecut,masinile electrice,depaseau masinile cu combustie,inseamna ca unii au constiinta si pentru natura si pentru astfel de masini,altii cu TDI-ul,din anii 90!!!
  • Radu Mitran Radu Mitran
    @JFK
    Dl. JFK, vestitul cunoscator a lu' Peshte. Multumesc ca incerci sa ne luminezi pe mine si pe amaratii de neaoshi romani care au ignoranta sa nu inteleaga spectacolul curselor electrice. Insa daca ne uitam la audientele furnizate in general de Eurosport si in special la cele de la Forumula E sau alte asemenea umpluturi, vedem ce mult te pricepi matele sau aia care fac achizitiile la canalul paneuropean. Bine, daca ai acces la asa ceva. Daca nu, mucles, sa nu te ineci cu bomboanele agricole de care, de doct ce esti, vorbesti inghitind in sec.
  • JFK JFK
    @Radu Mitran
    Daca pe tine nu te intereseaza mătăluță si pe neaosii romani,nu inseamna,ca nu exista spectatori,ptrcompetitiile electrice,mai ales la nivel european,asa ca,sparge seminte in continuare si nu te baga,la ce nu intelegi!
  • Radu Mitran Radu Mitran
    Ete fleosc. La "Eurospirt" s-au volatilizat Moto GP sau GT World Challenge, iar de Formula 1 ce sa mai zicem? Asa ca s-au orientat pe ce nu interesează pe nimeni altcineva - curse cu vehicule electrice. Pe când Grand Prix-uri de troleibuze sau tramvaie?

Trimite un comentariu

sus