Skip to main content

Eurosport şi competiţiile toamnei: Tenis, ciclism sau motorsport. Turul Franţei, în weekend

 
Foto | Pexels
Foto | Pexels

Sportul revine pe Eurosport. Postul TV anunţă multe competiţii pentru următoarele luni, după ce pandemia de coronavirus a amânat o parte dintre acestea.

Publicitate

Pe listă regăsim ciclism, tenis sau motorsport.

Turul Franţei la ciclism. Primul Mare Tur al sezonului 2020 debutează pe 29 august, în Nice. Cei mai importanţi ciclişti se vor duela pentru trofeu timp de trei săptămâni. La start vor fi nume cunoscute precum Egan Bernal (deţinătorul trofeului), Primoz Roglic, Nairo Quintana, Thibaut Pinot, Tom Dumoulin sau sprinterii Peter Sagan, Wout van Aert sau Caleb Ewan.

US Open. Al doilea turneu de Grand Slam al sezonului debutează luni, 31 august, pe canalele Eurosport. Novak Djokovic este gata să cucerească un nou trofeu în competiţia masculină, principalii săi rivali fiind Stefanos Tsitsipas, Daniil Medvedev sau Dominic Thiem.

În competiţia fetelor, în absenţa Simonei Halep, Naomi Osaka, şi Serena Williams ţin capul de afiş, împreună cu jucătoare precum Karolina Pliskova, Petra Kvitova, Garbine Muguruza, Sofia Kenin sau tânăra Cori Gauff.

Motorsport, tenis şi ciclism, în septembrie şi octombrie

Le Mans. Cursa de 24 de ore de la Le Mans se va desfăşura anul acesta în luna septembrie, din cauza pandemiei. Ediţia din acest an a cursei este penultima din calendarul FIA World Endurance Championship şi va fi ultima înainte ca o nouă clasă de maşini, Le Mans Hypercars, să-şi facă apariţia în campionat. Toyota este favorită să câştige al treilea titlu la rând.

Roland-Garros. Pe finalul lunii septembrie, mai exact pe 28, turneul de Grand Slam va debuta în complexul de la Paris. Simona Halep a câştigat competiţia în 2018.

Giro d’Italia şi Vuelta. Nu în ultimul rând, Eurosport aduce şi ultimele două Mari Tururi ale sezonului, la ciclism:

Giro d’Italia şi Vuelta a Espana, au loc între 3-25 octombrie, respectiv 20 octombrie - 8 noiembrie.

Grila de toamnă a transmisiunilor Eurosport, pe scurt:

  • Ciclism: Turul Franţei - 29 august - 20 septembrie
  • Tenis: US Open - 31 august - 13 septembrie
  • Motorsport: Le Mans 24H - 19 - 20 septembrie
  • Tenis: Roland-Garros - 28 septembrie - 11 octombrie
  • Ciclism: Giro d'Italia - 3 - 25 octombrie
  • Ciclism: Vuelta a Espana - 20 octombrie - 8 noiembrie
Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus