Skip to main content

Kanal D anunță un nou sezon al serialului „Prețul fericirii”

 
Kanal D anunță un nou sezon al serialului „Prețul fericirii”

Serialul turcesc „Prețul fericirii” va avea și sezonul trei, la Kanal D. Va fi difuzat în grila de toamna, anunță reprezentanții postului. 

Momentan nu a fost comunicată și o dată de lansare. 

Publicitate

Primele două sezoane ale peliculei au fost difuzate anul trecut. 

Citește toate detaliile despre poveste și actori, pe Paginadeseriale.ro

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

 • Antena 1 prin tanti Ruxandra Ion încearcă aceeași "rețetă" ca și în cazul Fructul oprit ? (copierea unui serial de succes în speranța că vor avea, măcar pt primele două episoade, la care românul se uită de curiozitate, ceva audiență ?). Acum au bani pt drepturi autor din promovarea prostiei cu Vulpița.
  Sunt ferm convins că o să fie un eșec (o să vedeți) chiar de pe acum, înainte de a anunța oficial marea pregătire/lansare după ultimele ep din Sacrificiul - Alegerea din toamnă.Genul e dramă iar regizoarea Simona Macovei scrie prost și nu pune un actor în valoare - asta dacă nu copiază fiecare cuvințel din scenariu original cu mici retușuri, că-i mai simplu.
  Cel puțin Vlad e copiat și continuat profesionist.
 • Tot la capitolul seriale...
  Ruxandra Ion și Antena 1 au cumpărat drepturile de difuzare pt un serial inspirat din Băgat - viață furată.
  Rămâne de văzut dacă o să fie tot un eșec, asemenea Fructul oprit (la care se lăudau că au achiziționat drepturile scenariștilor).
  https://www.google.ro/amp/s/www.viva.ro/vedete-si-evenimente/andreea-ibacka-revine-la-tv-a-trecut-proba-unde-poate-fi-urmarita-sotia-lui-cabral-2575013/amp

Trimite un comentariu