Skip to main content

Pro TV face un nou sezon Ferma. Tot cu Mihaela Rădulescu prezentator. Cum va fi noul format?

 
Pro TV face un nou sezon Ferma. Tot cu Mihaela Rădulescu prezentator. Cum va fi noul format?

Reality-show-ul Ferma va avea un nou sezon pe Pro TV, sub genericul Ferma - Orășeni versus săteni.

Publicitate

Și în acest sezon vor fi doi prezentatori: Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan. Filmările pentru noul sezon vor începe curând, anunță postul TV.

În total vor fi 16 concurenți și se vor lupta pentru marele premiu pus în joc: 50.000 de euro.

Mihaela Rădulescu rămâne implicată în proiect: Cândva, în toiul pandemiei, am aflat că vom face un nou sezon

Mihaela Rădulescu a decis să continue pentru al doilea sezon la rând. Alături de ea se va regăsi Cristian Bozgan, care este „specialistul în supraviețuire care îi va învăța pe competitori cum să se descurce cu toate provocările primite.

“Cândva, în toiul pandemiei, am aflat că vom face un nou sezon de „Ferma”. De acolo de unde eram, o țară cu mult mai multe cazuri și probleme legate de Covid decât România, n-am fost foarte convinsă că se va întâmpla.

Și, totuși, cu o mobilizare exemplară, Pro TV a reușit să pună în mișcare această producție complicată, dar atât de urmarită de public. Iată-mă convinsă total, impresionată de tot ce s-a făcut pentru protecția concurenților și a echipei și... gata de reluat aventura asta grozavă.

Am un chef nebun de muncă, după atâta pauză, simt energia fantastică a echipei și abia aștept să începem filmările. N-o să mai înghețăm, ca la ultima ediție, dar o să ne confruntăm cu alte „delicii“, pentru că la „Ferma“ viața e grea și plină de surprize, pentru toatălumea.

Iubesc amestecul de emoții și, împreună cu Cristi Bozgan, o să ne străduim să-i ghidăm pe concurenți prin propriile neputințe, până o să vadă câte pot cu adevărat să facă, dar săși ducă. Ne vedem în noua Ferma!”, a declarat Mihaela Rădulescu înaintea începerii filmărilor.

Formatul noului sezon: „Orășeni versus săteni

Opt orășeni și opt săteni vor fi concurenții, spun cei de la Pro TV:

”Noul sezon va aduce față în față două mentalități: orășeni și săteni. Fiecare vedetă a optat pentru grupul care i se potrivește, cel mai bine, stilului de viață pe care l-a avut și care i-a format valorile.

Probele fizice vor fi mai intense, iar psihicul concurenților va fi testat prin încercările la care vor fi supuși de-a lungul zilelor petrecute în Fermă."
 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Abia aştept să înceapă. Cel mai bun reality din ultimii ani. Păcat că nu mai e prezentat de Iulia Vântur, Răduleasca nu prea are farmec, dar cu toate acestea sunt încântat de veste

Trimite un comentariu