Skip to main content

Pro TV face un nou sezon Ferma. Tot cu Mihaela Rădulescu prezentator. Cum va fi noul format?

 
Pro TV face un nou sezon Ferma. Tot cu Mihaela Rădulescu prezentator. Cum va fi noul format?

Reality-show-ul Ferma va avea un nou sezon pe Pro TV, sub genericul Ferma - Orăşeni versus săteni.

Publicitate

Şi în acest sezon vor fi doi prezentatori: Mihaela Rădulescu şi Cristian Bozgan. Filmările pentru noul sezon vor începe curând, anunţă postul TV.

În total vor fi 16 concurenţi şi se vor lupta pentru marele premiu pus în joc: 50.000 de euro.

Mihaela Rădulescu rămâne implicată în proiect: Cândva, în toiul pandemiei, am aflat că vom face un nou sezon

Mihaela Rădulescu a decis să continue pentru al doilea sezon la rând. Alături de ea se va regăsi Cristian Bozgan, care este „specialistul în supravieţuire care îi va învăţa pe competitori cum să se descurce cu toate provocările primite.

“Cândva, în toiul pandemiei, am aflat că vom face un nou sezon de „Ferma”. De acolo de unde eram, o ţară cu mult mai multe cazuri şi probleme legate de Covid decât România, n-am fost foarte convinsă că se va întâmpla.

Şi, totuşi, cu o mobilizare exemplară, Pro TV a reuşit să pună în mişcare această producţie complicată, dar atât de urmarită de public. Iată-mă convinsă total, impresionată de tot ce s-a făcut pentru protecţia concurenţilor şi a echipei şi... gata de reluat aventura asta grozavă.

Am un chef nebun de muncă, după atâta pauză, simt energia fantastică a echipei şi abia aştept să începem filmările. N-o să mai îngheţăm, ca la ultima ediţie, dar o să ne confruntăm cu alte „delicii“, pentru că la „Ferma“ viaţa e grea şi plină de surprize, pentru toatălumea.

Iubesc amestecul de emoţii şi, împreună cu Cristi Bozgan, o să ne străduim să-i ghidăm pe concurenţi prin propriile neputinţe, până o să vadă câte pot cu adevărat să facă, dar săşi ducă. Ne vedem în noua Ferma!”, a declarat Mihaela Rădulescu înaintea începerii filmărilor.

Formatul noului sezon: „Orăşeni versus săteni

Opt orăşeni şi opt săteni vor fi concurenţii, spun cei de la Pro TV:

”Noul sezon va aduce faţă în faţă două mentalităţi: orăşeni şi săteni. Fiecare vedetă a optat pentru grupul care i se potriveşte, cel mai bine, stilului de viaţă pe care l-a avut şi care i-a format valorile.

Probele fizice vor fi mai intense, iar psihicul concurenţilor va fi testat prin încercările la care vor fi supuşi de-a lungul zilelor petrecute în Fermă."

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gospodarull Gospodarull
    Daca vrea audiente ca la ultimul sezon, trebuie sa vina vedete in lenjerie intima. Altfel, slabe sanse.
  • FERMIERUL FERMIERUL
    Abia aştept să înceapă. Cel mai bun reality din ultimii ani. Păcat că nu mai e prezentat de Iulia Vântur, Răduleasca nu prea are farmec, dar cu toate acestea sunt încântat de veste

Trimite un comentariu

sus