Skip to main content

Au crescut în pandemie. RCS anunţă un număr record de abonaţi în 2020. Câţi sunt pe Digi la cablu şi la internet?

 
Au crescut în pandemie. RCS anunţă un număr record de abonaţi în 2020. Câţi sunt pe Digi la cablu şi la internet?

Perioada pandemiei a adus o creştere pentru RCS. Cu o revenire în ţar a multor români şi cu o creştere a cererii pentru internet în ultimele luni, Digi anunţă un număr record de abonaţi în al doilea trimestru din 2020.

Publicitate

Câţi abonaţi a strâns RCS-RDS în al doilea trimestru?

Pe serviciile de televiziune prin cablu, RCS raportează 4,5 milioane de abonaţi. Pe internet-fix, compania are 3,9 milioane de abonaţi, un nivel pe care Digi îl defineşte ca fiind unul "istoric". De notat că parte din abonaţii de la TV se pot regăsi şi la cei raportaţi la internet.

Serviciile de comunicaţii electronice mobile de voce şi date au ajuns la 6 milioane de abonaţi.

Digi, pe plus şi la veniturile pe 2020

Grupul Digi Communications a anunţat şi rezultatele financiare pentru al doilea trimestru din 2020, încheiat la 30 iunie 2020. Prin urmare, au fost venituri „în creştere cu 5 %, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului anterior, adică 310 milioane de euro, faţă de 294 de milioane în prima jumătate a anului trecut.

De asemenea, Digi a preluat şi Akta, după ce Consiliul Concurenţei a aprobat tranzacţia în luna iulie. Paginademedia.ro a scris despre acest subiect AICI. Clienţii AKTA nu sunt cuprinşi încă în această raportare.

Citeşte şi: Consiliul Concurenţei a aprobat: Operatorul de cablu Akta trece la Digi

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus