Skip to main content

SHARK WEEK. Seria din acest an, filmată în pandemie. Mike Tyson, Will Smith şi Bear Grylls, în episoadele din acest an. Când vor fi?

 
SHARK WEEK. Seria din acest an, filmată în pandemie. Mike Tyson, Will Smith şi Bear Grylls, în episoadele din acest an. Când vor fi?

Rechinii se întorc pe Discovery. Postul de televiziune aduce şi în acest an Shark Week, adică va avea producţii video dedicate rechinilor timp de o săptămână.

Publicitate

Vedete ca Mike Tyson, Will Smith, Michael Phelps şi Bear Grylls „se vor întrece” cu rechinii, în emisiunile de săptămâna viitoare, anunţă reprezentanţii postului.

Vor fi episoade despre „prădătorii adâncurilor" în fiecare zi, de la ora 24.00. Programul începe de luni 17 august, până duminică, 23 august. Vor fi difuzate, în total, peste 20 ore de conţinut despre lumea rechinilor.

Acestă serie din Shark Week a fost filmată în timpul carantinei globale, în ţări precum Noua Zeelandă, Australia şi Africa de Sud.

„Telespectatorii vor avea şansa de a vizita Noua Zeelandă, Australia şi Africa de Sud pentru a vedea cum carantina globală şi activitatea umană redusă pe mări au oferit rechinilor posibilitatea de a „revendica” oceanele”, spun reprezentanţii postului.

Mai mult, în acest an seria „Rechinii uriaşi” împlineşte 20 de ani.

Programul emisiunilor pe care Discovery le va difuza săptămâna viitoare:

  • Luni, 17 august, ora 24:00

Rechinii uriaşi – Seria „Air Jaws” aniversează 20 de ani, o ocazie cu care va fi spusă povestea unuia dintre cei mai periculoşi prădători din lume.

  • Marţi, 18 august, ora 24:00

Bear Grylls printre rechini – Acesta a supravieţuit în cele mai extreme medii posibile. Dar ce se întâmplă când se ia la întrecere cu rechinii, acolo unde aceştia au avantajul de a fi în mediul lor?

  • Miercuri, 19 august, ora 24:00

Phelps contra rechinilor – Rechinii sunt cei mai rapizi prădători de pe glob. Deci ce se va întâmpla când unul va concura în cursa supremă, contra lui Michael Phelps, cel mai rapid înotător uman din lume?

  • Joi, 20 august, ora 24:00

De 30 de ani printre rechini – Celebrăm 30 de ani de supravieţuitori scăpaţi ca prin urechile acului, atacuri mortale şi imagini subacvatice captivante, având ca invitaţi mai multe nume celebre.

  • Vineri, 21 august, ora 24:00

Pradă pentru rechini – Pericolul pândeşte în adâncurile Oceanului Pacific. O femeie care înota e atacată brusc de un mare rechin alb, iar un rechin-tigru atacă un bărbat ieşit la pescuit cu harponul.

  • Sâmbătă, 22 august, ora 24:00

Tyson şi rechinii - Legendarul boxer se va confrunta direct cu unii dintre cei mai mari prădători ai oceanelor, inclusiv rechinul negru de recif.

  • Duminică, 23 august, ora 24:00

Will Smith: Printre rechini – Smith se aruncă în acţiune, înfruntând ape pline de rechini ca să-şi învingă spaima faţă de întinderea uriaşă a oceanului şi fălcile căscate ale acestor cumpliţi prădători.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus