Skip to main content

COMUNICAT. Sfaturile care te vor ajuta sa alegi un body bebe perfect pentru zilele caniculare!

 
COMUNICAT. Sfaturile care te vor ajuta sa alegi un body bebe perfect pentru zilele caniculare!

COMUNICAT. Vara le poate da batai de cap proaspetelor mamici, deoarece nu stiu ce haine sa aleaga pentru ca bebelusul lor sa se simta confortabil. Canicula ii poate agita pe cei mici, acestia avand nevoie de hainute lejere care sa le mentina temperatura optima a corpului.

Publicitate

Daca ai devenit recent mamica, probabil ai multe intrebari legate de vestimentatia potrivita pentru bebelusi pe timp de vara. Ei bine, medicii pediatri recomanda sa-ti imbraci bebelusul la fel de gros sau subtire precum te imbraci tu. De exemplu, daca intr-o zi torida de vara, porti un maiou si pantaloni scurti, alege haine asemanatoare si pentru bebelusul tau.

De aceea, un body bebe este cea mai buna optiune pentru micutul tau. Acest articol vestimentar poate fi purtat fara nimic pe deasupra, in zilele calduroase, sau poate fi asociat cu pieptarase si pantaloni cu botosei, in zilele ploioase.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa faci intotdeauna o alegere buna:

1. Achizitioneaza doar body-uri fabricate din bumbac 100%

Daca iti doresti ca micutul tau sa se bucure de confort maxim atunci cand poarta un body bebe, acesta trebuie sa fie confectionat din bumbac natural. Calitatea acestui material este incontestabila: este placut la atingere, previne transpiratia excesiva si este hipoalergenic.

Prichindelul tau va beneficia de confort termic si nu se va confrunta cu alergii, iritatii, eczeme sau alte afectiuni ale pielii. In plus, body-urile din bumbac ofera libertate de miscare, pot fi curatate usor si se usuca repede, asa ca nu vei pierde mult timp cu spalarea lor.

2. Opteaza pentru body-uri cu maneca scurta sau tip maiou

In timpul zilelor toride de vara, un body bebe cu maneca scurta sau tip maiou trebuie sa fie nelipsite din garderoba puiului tau. Sunt comode si extrem de versatile. Acestea pot fi purtate atat ca tinuta de exterior, in timpul plimbarilor, cat si ca tinuta de interior, in timpul somnului.

In plus, body-urile cu maneca scurta sau tip maiou pot fi asortate usor cu alte articole vestimentare. Acceseaza site-ul www.liloo.ro si vei descoperi o gama variata de body-uri la preturi avantajoase!

3. Alege body-uri care au capse

Bebelusii trebuie schimbati de mai multe ori pe zi, deoarece se murdaresc rapid, iar body-urile cu capse iti vor face aceasta "misiune" mai usoara. Spre deosebire de alte sisteme de inchidere, capsele se deschid si se inchid rapid, astfel ca il vei schimba pe prichindelul tau rapid.

Daca vei opta pentru magazinul online www.liloo.ro, vei gasi modele de body bebe care au capse plastifiate, ceea ce inseamna ca nu contin metale grele sau alti azoderivati care sa irite pielea fina a bebelusilor. In plus, body-urile au capse durabile si ofera un suport bun pentru scutec.

Asadar, daca iti doresti ca micutul tau sa fie mereu cu zambetul pe buze si sa aiba un somn linistit in timpul verii, nu il imbraca cu haine mai groase decat ai purta tu si achizitioneaza doar articole de calitate superioara.

Descopera colectia de body-uri din bumbac natural de pe liloo.ro si comanda pentru micutul tau cele mai frumoase modele! Vei gasi modele moi si pufoase de body bebe, cu imprimeuri haioase, la preturi pentru orice buzunar!

GALERIE FOTO

Ce este secţiunea COMUNICATE:

Secţiunea COMUNICATE este un instrument de promovare eficientă a seviciilor oferite de firme din comunicare, mass-media, publicitate, din zonele conexe, dar şi din alte câmpuri de activitate.

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus