Skip to main content

COMUNICAT. Sute de mii de piese pentru creatorii din TV, film şi advertising. Piese din trailere Avatar, Piraţii din Caraibe, Lord of the Rings şi Harry Potter

 
COMUNICAT. Sute de mii de piese pentru creatorii din TV, film şi advertising. Piese din trailere Avatar, Piraţii din Caraibe, Lord of the Rings şi Harry Potter

COMUNICAT. Jumătate de milion de piese au la dispoziţie creativii români din film, media şi advertising. Inclusiv cataloage cu piese din trailere la filme ca Avatar, Piraţii din Caraibe, The Lord of the Rings sau seria Harry Potter. Sau muzică scrisă de artişti consacraţi ai legendarei case de discuri londoneze NINJA TUNE, cum ar fi Maxim din trupa The Prodigy, Coldcut, Kid Koala, Mr Scruff, Machinedrum, Portico şi alţii.

Publicitate

Asta după ce Blue Island Music, unul dintre cei mai cunoscuţi distribuitori de muzică de librărie din România, a semnat un nou parteneriat cu BMG Production Music (BMGPM), devenind astfel unicul reprezentant al catalogului BMGPM din România.

BMG Production Music este divizia de muzică de librărie a BMG Rights Management, al patrulea cel mai mare editor de muzică din lume, şi totodată compania de muzică de librărie cu cea mai rapidă creştere din lume, care furnizează conţinut muzical industriilor de film, media, publicitate şi gaming.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

BMGPM şi-a extins rapid operaţiunile şi repertoriul cu un catalog de muzică la nivel internaţional de peste 500.000 de piese, două studiouri de muzică la comandă în Los Angeles şi Londra şi echipe creative globale răspândite în 9 birouri din întreaga lume.

Printre librăriile emblematice deţinute de către BMGPM se numără cataloagele de muzică de trailer, X-Ray Dog, Immediate Music şi Must Save Jane, cele trei regăsindu-se în trailerele unor blockbustere de la Hollywood precum Avatar, Piraţii din Caraibe, The Lord of the Rings sau seria Harry Potter.

Mai conţine librăriile generaliste de succes precum Altitude Music, Beds & Beats, AXS Music, Selectracks, Music Beyond, librăriile din colecţia „Artist Series” precum The Den, Homegrown sau BBF, cele cu înregistrări vintage autentice cum sunt Tele Music, Valentino, The Film Music of Ronald Stein sau colecţia de muzică clasică Parry Music Classical.

În plus, odată cu încheierea parteneriatului, clienţii Blue Island Music vor avea acces şi la muzică scrisă de artişti consacraţi ai legendarei case de discuri londoneze NINJA TUNE, cum ar fi Maxim din trupa The Prodigy, Coldcut, Kid Koala, Mr Scruff, Machinedrum, Portico, şi alţii, reuniţi în librăria parteneră a BMGPM, NINJA TUNE PRODUCTION MUSIC.

În plus, pentru conţinut axat pe sport şi adrenalină va fi disponibilă şi SOUNDS OF RED BULL, librărie parteneră a BMGPM.

Toate librăriile BMGPM sunt acum disponibile în platforma online Blue Island Music, accesibilă la http://search.blueisland.ro.

„Suntem încântaţi că am fost aleşi să fim partenerii BMGPM în România”, a declarat Horea Pascu, Managing Director, Blue Island Music.

„Expertiza noastră pe piaţa media locală, combinată cu conţinutul muzical divers şi de înaltă calitate al BMGPM creează o sinergie incontestabilă.

Prin acest acord, vom avea o dublare a ofertei noastre de muzică, oferindu-le astfel clienţilor noştri o resursă de muzică deosebit de vastă şi contribuind inerent la creşterea calităţii producţiilor lor.

În egală măsură, el va crea oportunităţi pentru dezvoltarea de noi parteneriate viitoare. Adăugarea librăriilor BMG în oferta noastră de muzică reprezintă un moment însemnat în dezvoltarea afacerii noastre şi un important pas înainte."

John Clifford, EVP & Global Managing Director la BMGPM a comentat:

„Suntem bucuroşi să începem această colaborare cu Blue Island. Horea a construit o afacere impresionantă în România, este o persoană respectată în industrie şi, prin urmare, Blue Island Music reprezintă alegerea de parteneriat evidentă, care va duce la creşterea BMGPM în România.”

Despre Blue Island Music

Blue Island Music este unul dintre cei mai importanţi furnizori de muzică pentru industriile creative din România, reprezentând în mod exclusiv o selecţie de peste 100 de librării de muzică de pe întreg globul, precum şi un mix de cataloage de publishing conţinând muzică comercială.

În cei 14 ani de existenţă, compania şi-a construit o reputaţie solidă în piaţa media românească, fiind o prezenţă constantă pe coloana sonoră a producţiilor publicitare, precum şi a celor de televiziune, cu peste 2000 de astfel de producţii.

Pe lângă librăriile internaţionale pe care le reprezintă, Blue Island Music produce şi conţinut muzical bazat pe elemente etnice româneşti, venind în întâmpinarea nevoilor clienţilor şi în această zonă.

Despre BMG Production Music

BMG Production Music (BMGPM) este o companie internaţională de muzică de librărie, deservind industriile de film, media, advertising şi gaming. BMGPM dezvoltă modalităţi noi de a-i conecta pe creativi cu compozitorii, oferind acces online la un catalog de aproximativ 500.000 de piese, cuprinzând toate genurile muzicale.

Divizia de muzică custom realizează muzică la comandă, produsă de artişti şi compozitori semnaţi cu BMG, pentru orice fel de proiect audiovizual care are nevoie de o coloană sonoră personalizată.

Compania are sedii în Londra, Los Angeles, Paris, Sydney, Berlin, New York, Singapore, Hong Kong şi Amsterdam. BMG Production Music este deţinută integral de noua companie de muzică BMG, al patrulea cel mai mare editor de muzică din lume şi prima apariţie nouă la nivel global din industria muzicii din ultimele decenii.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus