Skip to main content

COMUNICAT. Bucuria reîntâlnirii la avanpremiera „Mulan”

 
COMUNICAT. Bucuria reîntâlnirii la avanpremiera „Mulan”

COMUNICAT. Filmele se văd cel mai bine la cinema. După 6 luni ne-am reîntors cu emoţie în sala de cinema de la Cinema City pentru premiera filmului „Mulan”, combinaţie foarte reuşită de acţiune, comedie şi poveste de dragoste.

Publicitate

A fost o seară memorabilă în care iubitorii de cinema s-au reîntâlnit după multe luni şi s-au bucurat la Cinema City de spectaculoasa producţie Disney, un live-action grandios, o poveste universală despre curaj, eroism, datorie şi descoperirea de sine.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Locul de întâlnire a fost în spaţiul exterior de la Starbucks AFI Cotroceni unde invitaţii au băut cafeaua preferată şi s-au fotografiat alături de Mulan. Experienţa cinematografică nu putea începe la Cinema City însă fără porţia de popcorn şi găsirea poziţiei perfecte în fotoliul confortabil pentru vizionarea filmului.

„Ne-am dorit să ne reîntâlnim cu comunitatea noastră din media şi social media, cu cei care iubesc filmele şi care trăiesc experienţa cinematografică cu pasiune şi entuziasm. Filmul „Mulan” merita să fie lansat alături de iubitorii de cinema, iar Cinema City a fost o gazdă perfectă,” a declarat Andreea Zidaru, General Manager Forum Film.

Filmul aduce pe marele ecran o poveste incredibilă care celebrează bogăţia culturii Chinei şi puterea femeilor. Un mix de emoţii mereu valabile, de scene de acţiune care îţi taie respiraţia, „Mulan” este un film despre teme atemporale: onoare, familie, respectul pentru cei în vârstă şi simţul datoriei.

„Prima avanpremieră după 6 luni de pauză a fost plină de emoţii. Ne-am asigurat că toţi invitaţii sunt în deplină siguranţă şi că se vor bucura de atmosfera incredibilă de la Cinema City. Şi ne-am dorit să avem alături iubitorii de cinema relevanţi care şi-au construit popularitatea în primul rând prin prisma conţinutului”, a declarat Raluca Zamfir, Managing. Partner RAN Events. Communication.

GALERIE FOTO

Filmările producţiei Disney au avut loc în peste 20 de locuri în China, inclusiv în provinciile Hubei, în aşa-numitele Nisipuri care cântă din deşetul Mingsha din provincia Xinjiang, Parcul Naţional Geologic Zhangye Danxia, satul Mazar în Dunhuang, Jiuquan în provincia Gansu şi, fireşte, studiourile din provincia Zhejiang din estul Chinei.

Pentru a realiza scenele de luptă producătorii au apelat la echipe specializate de cascadori din China, Kazahstan, Mongolia, Noua Zeelandă şi Australia. Respectivele scene au inclus mai mulţi actori principali, o mulţime de 100 de figuranţi şi o sumedenie de cai.

Regizat de Niki Caro, filmul “Mulan” este distribuit în România de Forum Film România în formatele 3D şi 4DX şi are premiera în cinematografe în data de 25 septembrie.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus