Skip to main content

Cristina Neagu a bătut palma cu BRD. Va fi noul „ambasador” al băncii

 
Cristina Neagu a bătut palma cu BRD. Va fi noul „ambasador” al băncii
Foto: Facebook / BRD

Neagu și BRD fac echipă. Cristina Neagu, handbalistă la CSM București, a devenit astăzi, 21 septembrie, noul ambasador al băncii BRD Groupe Societe Generale. Anunțul a fost făcut pe contul de Facebook al băncii.

Nu este prima dată când BRD are tangențe cu handbalul. Banca sprijină de câțiva ani Federația Română de Handbal.

„A căzut, dar s-a ridicat. A suferit, dar nu s-a plâns niciodată. Dimpotrivă. A luptat, a crezut în ea și în viitorul ei. Și a avut dreptate! A revenit, mereu, mai puternică decât înainte și este, în continuare, cea mai bună! Împreună cu Cristina Neagu – ambasadorul nostru începând de azi – noi, cei de la BRD, vă vom sprijini pe toți cei care credeți că viitorul vostru, al nostru, va fi mai bun și vreți să luptați pentru asta. Merită!”, au scris cei de la BRD pe Facebook.

Publicitate

Pe de altă parte, Neagu susține că va sprijini proiectele băncii, care vor ajuta noua generație.

Cristina Neagu, despre parteneriatul cu BRD:

”Îmi face mare plăcere să vă anunț că, de astăzi, sunt ambasadorul BRD Groupe Societe Generale. Pentru mine, BRD este specială. Este, de mulți ani, un mare suporter al handbalului românesc. Ca și mine, BRD crede că viitorul este pe atât de plin de reușite pe cât de mult efort pui în fiecare pas al tău. Că nimic nu vine fără dedicare și fără oamenii de lângă tine, cei care cred în tine în orice împrejurări, și care, prin încrederea lor, te împing înainte, ajutându-te să-ți atingi potențialul maxim.

Sunt recunoscătoare pentru dragostea pe care mi-o transmiteți și sper, împreună cu BRD, să dau înapoi măcar o parte din energia pe care o primesc. Îmi propun să susțin proiectele băncii care construiesc viitorul pentru noua generație. Voi reveni curând cu vești.” 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

  • BRD sa lase ambasadorii si sa se concentreze pe servicii. Sunt singura banca ramasa careia nu ii merge aplicatia pe iOS 14, restul au rezolvat problema. Puneti osu' la munca baieti, lasati lauda!!

Trimite un comentariu