Skip to main content

Cristina Neagu a bătut palma cu BRD. Va fi noul „ambasador” al băncii

 
Foto: Facebook / BRD
Foto: Facebook / BRD

Neagu şi BRD fac echipă. Cristina Neagu, handbalistă la CSM Bucureşti, a devenit astăzi, 21 septembrie, noul ambasador al băncii BRD Groupe Societe Generale. Anunţul a fost făcut pe contul de Facebook al băncii.

Publicitate

Nu este prima dată când BRD are tangenţe cu handbalul. Banca sprijină de câţiva ani Federaţia Română de Handbal.

„A căzut, dar s-a ridicat. A suferit, dar nu s-a plâns niciodată. Dimpotrivă. A luptat, a crezut în ea şi în viitorul ei. Şi a avut dreptate! A revenit, mereu, mai puternică decât înainte şi este, în continuare, cea mai bună! Împreună cu Cristina Neagu – ambasadorul nostru începând de azi – noi, cei de la BRD, vă vom sprijini pe toţi cei care credeţi că viitorul vostru, al nostru, va fi mai bun şi vreţi să luptaţi pentru asta. Merită!”, au scris cei de la BRD pe Facebook.

Pe de altă parte, Neagu susţine că va sprijini proiectele băncii, care vor ajuta noua generaţie.

Cristina Neagu, despre parteneriatul cu BRD:

”Îmi face mare plăcere să vă anunţ că, de astăzi, sunt ambasadorul BRD Groupe Societe Generale. Pentru mine, BRD este specială. Este, de mulţi ani, un mare suporter al handbalului românesc. Ca şi mine, BRD crede că viitorul este pe atât de plin de reuşite pe cât de mult efort pui în fiecare pas al tău. Că nimic nu vine fără dedicare şi fără oamenii de lângă tine, cei care cred în tine în orice împrejurări, şi care, prin încrederea lor, te împing înainte, ajutându-te să-ţi atingi potenţialul maxim.

Sunt recunoscătoare pentru dragostea pe care mi-o transmiteţi şi sper, împreună cu BRD, să dau înapoi măcar o parte din energia pe care o primesc. Îmi propun să susţin proiectele băncii care construiesc viitorul pentru noua generaţie. Voi reveni curând cu veşti.”

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gigi Gigi
    BRD sa lase ambasadorii si sa se concentreze pe servicii. Sunt singura banca ramasa careia nu ii merge aplicatia pe iOS 14, restul au rezolvat problema. Puneti osu' la munca baieti, lasati lauda!!

Trimite un comentariu

sus