Skip to main content

(P) GALERIE FOTO de colecţie. Vinurile din HORECA, accesibile tuturor la Târgul de Vinuri Auchan. Altă noutate: spumante la ...doză. Sute de vinuri din crame

 
(P) GALERIE FOTO de colecţie. Vinurile din HORECA, accesibile tuturor la Târgul de Vinuri Auchan. Altă noutate: spumante la ...doză. Sute de vinuri din crame

(P) GALERIE FOTO. "Am adus mai aproape de tine vinurile din HORECA". Este ideea de bază a Târgului de Vinuri, ediţia 2020. De ce? Din motive adaptate la pandemie.

Publicitate

Sute de sortimente, multe dedicate exclusiv segmentului HORECA, sunt acum disponibile la târg românilor, în contextul în care domeniul a fost închis în mare parte.

Acesta este motivul principal pentru care anul acesta sunt multe sortimente găsite pânâ acum exclusiv în baruri, terase şi restaurante.

Plus produse inedite, precum una dintre noutăţile anului: vin spumant la ...doză. Sau vinuri din crame româneşti, moldoveneşti sau din Franţa: Bordeaux, Gascogne, Alsacia şi altele.

Ce mai găsim la Târgul de Vinuri Auchan 2020, într-o Galerie Foto cuprinzătoare, mai jos.

Înainte, câteva detalii despre Târg:

  • Peste 300 de sortimente de vinuri în total, dintre care 200 din România
  • Printre noutăţile ediţiei din acest an se numără introducerea la raft a 70 de etichete disponibile până acum doar în segmentul HoReCa.

Această selecţie cuprinde vinuri provenite de la 13 crame din România şi Republica Moldova: Chateau Vartely, Domeniile Avereşti, Cotnari, Crama Mirceşti, Sarica Niculiţel, Viile Budureasca, Corcova, Jidvei, Domeniile Panciu, Gitana Winery, Bolovanu şi Vincon.

  • O colecţie de 30 de articole franţuzeşti, provenite din cele mai importante zone viticole din Franţa: Alsacia, Champagne, Bordeaux, Loire, Rhone, Gascogne si Provence.
  • Vinuri albe, roşii sau rose, din diverse soiuri, atât producţii locale - de la peste 30 de crame autohtone de renume, din cele mai importante regiuni viticole din ţară, precum şi vinuri internaţionale.

Târgul de Vinuri se desfăşoară în magazinele Auchan, pânâ pe 29 septembrie.

Vinurile se pot comanda şi online, pe www.auchan.ro

GALERIE FOTO. Târgul de Vinuri 2020 în imagini. Foto: Laurenţiu Obae

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Didi Didi
    Chateau vartely e de top. Recomand colectia Individo, in special Rara Neagra.
  • Milkov Milkov
    Dati le sa bea la postaci , ca sa le treacă amarul de la scăderi și creșteri la pro ca sunt disperați în toamna asta
  • Mile Mile
    Dati le sa bea la postaci , ca sa le treacă amarul de la scăderi și creșteri la antena ca sunt disperați în toamna asta

Trimite un comentariu

sus