Skip to main content

(P) GALERIE FOTO de colecție. Vinurile din HORECA, accesibile tuturor la Târgul de Vinuri Auchan. Altă noutate: spumante la ...doză. Sute de vinuri din crame

 
(P) GALERIE FOTO de colecție. Vinurile din HORECA, accesibile tuturor la Târgul de Vinuri Auchan. Altă noutate: spumante la ...doză. Sute de vinuri din crame

(P) GALERIE FOTO. "Am adus mai aproape de tine vinurile din HORECA". Este ideea de bază a Târgului de Vinuri, ediția 2020. De ce? Din motive adaptate la pandemie.

Publicitate

Sute de sortimente, multe dedicate exclusiv segmentului HORECA, sunt acum disponibile la târg românilor, în contextul în care domeniul a fost închis în mare parte.

Acesta este motivul principal pentru care anul acesta sunt multe sortimente găsite pânâ acum exclusiv în baruri, terase și restaurante.

Plus produse inedite, precum una dintre noutățile anului: vin spumant la ...doză. Sau vinuri din crame românești, moldovenești sau din Franța: Bordeaux, Gascogne, Alsacia și altele.

Ce mai găsim la Târgul de Vinuri Auchan 2020, într-o Galerie Foto cuprinzătoare, mai jos.

Înainte, câteva detalii despre Târg:

  • Peste 300 de sortimente de vinuri în total, dintre care 200 din România
  • Printre noutățile ediției din acest an se numără introducerea la raft a 70 de etichete disponibile până acum doar în segmentul HoReCa.

Această selecție cuprinde vinuri provenite de la 13 crame din România și Republica Moldova: Chateau Vartely, Domeniile Averești, Cotnari, Crama Mircești, Sarica Niculițel, Viile Budureasca, Corcova, Jidvei, Domeniile Panciu, Gitana Winery, Bolovanu și Vincon.

  • O colecție de 30 de articole franțuzești, provenite din cele mai importante zone viticole din Franța: Alsacia, Champagne, Bordeaux, Loire, Rhone, Gascogne si Provence.
  • Vinuri albe, roșii sau rose, din diverse soiuri, atât producții locale - de la peste 30 de crame autohtone de renume, din cele mai importante regiuni viticole din țară, precum și vinuri internaționale.

Târgul de Vinuri se desfășoară în magazinele Auchan, pânâ pe 29 septembrie.

Vinurile se pot comanda și online, pe www.auchan.ro

GALERIE FOTO. Târgul de Vinuri 2020 în imagini. Foto: Laurențiu Obae

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro

Comentarii

  • Dati le sa bea la postaci , ca sa le treacă amarul de la scăderi și creșteri la pro ca sunt disperați în toamna asta
  • Dati le sa bea la postaci , ca sa le treacă amarul de la scăderi și creșteri la antena ca sunt disperați în toamna asta

Trimite un comentariu