Skip to main content

Mesajul cu #caine de pe Cocor, plătit de o persoană fizică. Oana Lovin, legată de proiect

 
Mesajul cu #caine de pe Cocor, plătit de o persoană fizică. Oana Lovin, legată de proiect
Foto: G4Media

#traficdeinfluență #căine. Atât. Cuvintele, pe un fond albastru, au fost afișate vineri seara, pe un ecran uriaș, pe magazinul Cocor. Cine a plătit reclama?

Paginademedia.ro i-a contactat pe oficialii Cocor în legătură cu mesajul, o trimitere la acuzațiile aduse în campanie lui Nicușor Dan, cum că l-ar fi sprijinit pe "Câine" (un personaj cu legături în lumea interlopă).

Fotografia a fost postată apoi, pe Facebook, printre alții la Alexandru Hazem Kansou (director STB) și la Oana Lovin.

Am luat legătura și cu videochatista Oana Lovin, cea care spune că "e opera ei".

"Plătită pe persoană fizică"

Publicitate

Ce spun oficialii Cocor Media Channel?

"Comanda a fost dată nu de vreun partid sau o instituție, ci de o persoană fizică", a declarat pentru Paginademedia.ro Carmen Andrei, director executiv Cocor Media Channel.

"Este o persoană care nu este publică, nu o cunoșteam nici noi. Nu îi putem da însă numele, conform clauzelor de confidențialitate", a precizat ea.

Legat de mesaj?

"Nu am știut că mesajul poate avea o componentă electorală. Nu avea vreun element de identificare a vreunui partid și, din punctul nostru de vedere, nu ni s-a părut că este electoral mesajul", punctează oficialul Cocor Media.

Mesajul a fost afișat puțin, a avut doar câteva difuzări pe Cocor vineri seara, spun cei de la Cocor.

"Vreau să precizez că, și în timpul campaniei, și după, Cocor Media Channel nu a fost de vreo culoare politică. Am avut campanii de la toate partidele", declară Carmen Andrei, director executiv Cocor Media.

"Mesajul a fost dat de puține ori, însă a fost remarcat datorită impactului ecranelor de mari dimensiuni", a mai spus oficialul Cocor Media.

Oana Lovin: "Da, e opera mea. Pot spune că cine a plătit, a aplătit puțin"

Am luat legătura și cu Oana Lovin, cea care a postat pe Facebook, într-un comentariu la Vlad Voiculescu despre mesaj că "e opera ei".

"Da, este opera mea", a declarat scurt Oana Lovin.

Ai fost tu cea care a plătit reclama de pe Cocor?

"Alte detalii nu pot să dau. Oricum, acum au câștigat ei, ce importanță mai are acum? Ceea ce pot să spun este că cine a plătit a plătit puțin", a spus Oana Lovin pentru Paginademedia.ro.

Pe contul ei de FB, Oana Lovin a postat fotografii cu același mesaj #traficdeinfluență #câine, pe un alt panou din Capitală.

Citește și: Firea, în direct și înregistrată pe România TV și Antena 3. Burtiere despre cum a fost furată la vot

Citește și: BURTIERĂ LA MINUT. O serie fără comentarii de pe România TV: "USR-iștii anunță un nou 10 august după votare"

Postarea lui Alexandru Hazem Kansou (director STB), via Vlad Voiculescu

Citește și: Firea, în direct și înregistrată pe România TV și Antena 3. Burtiere despre cum a fost furată la vot


Citește și: BURTIERĂ LA MINUT. O serie fără comentarii de pe România TV: "USR-iștii anunță un nou 10 august după votare"

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Ce vreajeala are si ce mincinoasa este...Adica scrie clar pe reclama "Trafic de influenta...#Caine" si ea..."saraca" nu stia la ce se refera mesajul....O mincinoasa...A pus bout la 2 lei de foame...Ea nu stia ce se vorbea in presa in zilele alea de legatura dintre Niicusor si Caine ????? .... Mincinoasa rau de tot...
  • Ai cam gresit-o pe asta, Cocor Channel- Carmen Andrei. Una este sa faci campanie cuiva si alta este sa faci impotriva cuiva. Te bagi in troaca, te mananca porcii. Degeaba incerci sa cureti imaginea si sa pari impartial, ai facut-o de oaie si pentru 2 lei. Foame, foame, dar intotdeauna exista limite.
  • Am înțeles că Firea a primit o propunere de colaborare de la Oana Lovin, pe chaturi, dacă tot a rămas fără job

Trimite un comentariu