Skip to main content

NOU pe Paginademedia. Un actor cu zeci de reclame la activ pune Întrebarea Zilei

 
NOU pe Paginademedia. Un actor cu zeci de reclame la activ pune Întrebarea Zilei

VIDEO. L-ați văzut în multe reclame pe TV. Chiar juca în mai multe în același timp. A zis “sinema gugu... Bake Rolls” (da, el era!), și-a chemat prietenii la bere (și asta pentru mai multe mărci chiar), a meșterit pentru Leroy Merlin.

Publicitate

Este Gabriel Costan, actor de profesite. (vedeți mai jos și un clip cu …clipurile în care a jucat)

În curând, îl veți vedea pe Paginademedia.ro, unde vom prelua seria de interviuri pe care le realizează sub genericul “Întrebarea zilei” (un proiect pornit de el în pandemie).

Discuții cu tot felul de întrebări cu oameni din diverse domenii. Primul interviu preluat de Paginademedia.ro, realizat de Costan chiar ieri, în curând.

Până la parteneriatul cu Paginademedia.ro, Gabriel Costan i-a avut ca invitați, pe canalul lui de Youtube, printre alții, pe Pavel Bartos, Monica Davidescu, Mirela Retegan, Catalina Toma, Pavel Barsan, Tonik Obiektiv și Catalin Sprinceana.


Vezi și primul interviu al parteneriatului, cu Oase - fost concurent Asia Express, dar și co-prezentator al show-ului  


Până atunci, cine este Gabriel Costan?

VIDEO. Reclamele în care a jucat Gabriel Costan

Gabriel Costan, Carte de vizită:

  • Actor, absolvent al Facultății de teatru, clasa Sanda Manu
  • Reclame: Bake Rolls, Skol, Macht, Leroy Merlin, KFC, Altex, Bringo, Pizza Hut, Canal +, Chateau Vartely, Persedon, Unicredit, Boromir, Dero Dalb, Ricardo, Digi Life, Bioflu, AO, Connex.
  • Seriale: "Clanul Spranceana" regia Andy Lupu si Mihai Bauman, "Nimeni nu-i perfect" regia Razvan Savescu, "Las Fierbinti" regia Dragos Buliga si Constantin Popescu, "Tyrant" regia Haword Gordon.
  • Piese de teatru: Trei nopti cu Madox" de Matei Visniec, "O noapte furtunoasa" de I.L. Caragiale, "Demonii" de Feodor Dostoievski, "Angajare de clovn" de Matei Visniec, "Calatoarea si Shakespeare" de Lucia Verona, "Ursul" de Cehov, "Eu, tu si copacul SAU Sah mat" (piesa scrisa chiar de Gabriel Costan), "Hainele cele noi ale imparatului" de Hans Christian Anderson, "Lupul, Capra si Scufita" de Melia Cerchez-Marin.
  • Film: "Schimb valutar" regia Nicolae Margineanu, "Live" regia Vlad Paunescu, "Scara" regia Vlad Paunescu.

VIDEO 2. Întrebarea zilei, piesa

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu