Skip to main content

CAMPANIE. Stimaţi clienţi, plătiţi la timp! - „Orice întârziere a plăţilor poate avea un impact puternic”

 
Foto | Pexels
Foto | Pexels

CAMPANIE. Stimaţi clienţi, plătiţi la timp! Ogilvy România vine cu o campanie care are ca obiectiv susţinerea oamenilor de creaţie, care stau în spatele unor campanii mari, dar care, adeseori, nu sunt plătiţi la timp, după cum spun reprezentanţii agenţiei.

Publicitate

Ilustratori, freelanceri, fotografi, regizori, copywriteri, producători, adică oameni care stau în spatele unei campanii care vinde şi care ajută un brand să fie mai iubit, adeseori, nu sunt plătiţi la timp.

Aceasta este situaţia de la care s-a plecat în construirea campaniei şi una dintre problemele cu care se confruntă creativii: neplata facturilor la timp.

Campania „Dincolo de cifre sunt oameni” se desfăşoară în online, pe o platformă unde oamenii îşi pot spune poveştile pe acestă temă:

Ce înseamnă să fii plătit la timp, ce impact are întârzierea plăţilor, la nivel personal şi profesional, gânduri despre o realitate care trebuie discutată, spun cei de la Ogilvy.

„Plata la timp validează respectul faţă de efortul depus”

S-au adunat, deja, câteva poveşti pe site-ul celor de la UAPR, de la ilustratori, fotografi sau regizori.

„Desigur, plata la timp/în mai puţin de 30 de zile calendaristice este esenţială. Acest lucru validează respectul faţă de efortul şi muncă depuse, pentru că ştim cu toţii că termenele de execuţie sunt deseori foarte scurte şi că se munceşte pe rupte renunţăndu-se la timp liber, somn şi aşa mai departe”, spune Alex Nimurad - ilustrator.

Gabriel Juduc, regizor:

„Un furnizor de servicii funcţionează fix ca orice angajat al unei firme care e plătit lunar. Orice întârziere a plăţilor poate ave aun impact puternic asupra furnizorului şi implicit întârzieri de: plăţi de taxe către stat, cheltuieli lunare, achiziţii sau plăţi ale furnizorilor acestuia”, spune acesta.

Mai multe opinii pe subiect, AICI

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus