Skip to main content

Bogdan Gamaleţ, la Realitatea TV. A treia oară. Ce va face?

 
Bogdan Gamaleţ, la Realitatea TV. A treia oară. Ce va face?

Bogdan Gamaleţ, cunoscut pentru jurnalele în limba engleză şi nu numai pe care le făcea, cu un timbru vocal deosebit, încă de la lansarea Realitatea TV, a revenit la postul de televiziune.

Publicitate

Gamaleţ este, în prezent, redactor ştiri externe la Realitatea Plus, unde a venit după un an la B1 TV.

Jurnalistul urmează să fie unul dintre moderatorii emisiunii speciale dedicate alegerilor din Statele Unite, în noaptea dintre 3 şi 4 noiembrie, pe Realitatea Plus.

Este a treia oară când intră în echipa Realitatea TV. Prima dată a fost la începuturile televiziunii, acum aproape 20 de ani, când postul era deţinut de Silviu Prigoană. Atunci, Gamaleţ realiza un jurnal de limba engleză.

După o scurtă oprire la TVR, pentru un an, s-a întors la Realitatea TV, unde a stat până în 2006 şi s-a ocupat atât de ştiri în limba engleză, cât şi de programele informative în limba română.

Ce a făcut între 2006 şi 2020?

Voci pentru reclame, purtător de cuvânt la PMP şi ...antrenor şi arbitru internaţional de snooker

Jurnalistul revine la Realitatea TV după ani în care a activat în domenii din cele mai diverse. Printre altele, Gamaleţ este antrenor şi arbitru internaţional de snooker.

Pe scurt:

- după plecarea din Realitatea TV, în 2006, a trecut la N24, unde a avut o emisiune şi a prezentat ştiri timp de doi ani

- iese din televiziune în 2008, pentru a fi consilier de presă al Robertei Anastase, pe atunci preşedinte al Camerei Deputaţilor

- în perioada 2013-2014, a fost purtător de cuvânt al Partidului Mişcarea Populară - PMP, fondat de fostul preşedinte Traian Băsescu

- câţiva ani mai târziu, revine în televiziune, la Bucureşti TV şi, apoi, la B1 TV

- după un an la B1 TV (ca redactor şi editor de ştiri) revine la Realitatea TV, în octombrie 2020, acum ca redactor externe

- a pus voci şi pe reclame, unul dintre spoturi fiind cel pentru Ibutop Gel.

VIDEO. Bogdan Gamaleţ,într-o emisiune de acum 15 ani. La Realitatea

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Miu Miu Miu Miu
    @Romania Tv Plus
    Pana la urma urmei,doar numele difera.In rest e acelasi lucru
  • didi didi
    suna ciudat vocea in inregistrarea respectiva, desi stiu ca bogdan avea o voce buna pentru tv. iar pronuntia nu e chiar ce trebuia.
  • Romania TV Plus Romania TV Plus
    probabil ati vrut sa spuneti Realitatea Plus fiindca Realitatea TV nu mai exista de vreun an

Trimite un comentariu

sus