Skip to main content

COMUNICAT. Calculatoare şi laptopuri second hand la It-Sh.ro

 
COMUNICAT. Calculatoare şi laptopuri second hand la It-Sh.ro

COMUNICAT. IT-SH.ro are un istoric semnificativ în vânzările de produse IT, care şi-a început activitatea în anul 2013 şi şi-a obişnuit deja clienţii cu produse de calitate – de la laptopuri ieftine, la componente SH - şi preţuri accesibile.

Publicitate

Magazinul online IT-SH propune o ofertă generoasă cu produse IT diverse, importate din Franţa, Anglia, Germania, Olanda. Toate acestea provin din stocuri nevândute sau refurbished ale unor companii mari care activează în ţările menţionate anterior.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Oferta IT SH este absolut generoasă – de la laptopuri ieftine, la componente esenţiale

Potrivit importatorului, „produsele poarta patentul unor firme foarte cunoscute în domeniu, aspect ce asigură clientul că va face o investiţie bună - HP, IBM, Lenovo, Sony, Dell, Toshiba, Acer, Asus, Packard Bell, Lexmark, Fujitsu Siemens, Belinea, Samsung, LG etc”.

Oferta include: calculatoare second-hand, workstation, laptopuri, imprimante, copiatoare, monitoare second-hand, componente şi servere, de asemenea second-hand.

Prin urmare, din magazin se poate achiziţiona un laptop second hand, la fel de uşor, precum se poate achiziţiona o sursă de alimentare HP, de exemplu. Comenzile se pot face simplu, în funcţie de nevoile clienţilor şi, dacă este cazul, aceştia primesc şi consiliere.

Deşi, în mod normal, până recent, clienţii aveau şi optinunea de a cumpăra din magazinul fizic, reprezentanţii firmei comunica faptul că în perioada următoare acest lucru nu mai este posibil: „având în vedere contextul în care ne aflăm, am hotărât să luăm măsuri suplimentare care să asigure că noi toţi, fie că vorbim de clienţi sau colegi, suntem protejaţi. Astfel, vă anunţăm că de acum înainte: vom renunţa la primirea clienţilor în magazin; toate produsele noastre pot fi achiziţionate online; plata se poate face: cu cardul, ramburs la curier sau transfer bancar; vă reamintim că prin politica noastră de retur aveţi la dispoziţie 14 zile să vă răzgândiţi asupra produselor”.

Avantajele oferite de magazinul IT-SH.ro sunt numeroase

Deşi se poate vorbi despre o suită de avantaje pe care le au clienţii care cumpără produse IT din magazinul online, cele mai importante se pot rezuma la următoarele aspecte:

  • în magazin se comercializează doar branduri de top, în ideea în care calitatea produselor trebuie să fie ireproşabilă;
  • clienţii beneficiază de asistent in vânzare, primind sprijin atunci când au nevoie, la achiziţia produselor;
  • din magazinul online se pot achiziţiona inclusiv licenţe Microsoft Windows Refurbished;
  • produsele comercializate au o garanţie de 5 ani.

Foarte avantajos pentru clienţi este faptul că din magazin produsele pot fi achiziţionate şi în rate. Este vorba despre 3 rate, fără dobândă, comision zero şi perioadă de graţie:

  • prin card de credit BT (Programul Star BT);
  • prin card de credit BCR - CARDUL BUN DE PLATĂ;
  • prin card de credit BRD Finance;
  • prin card de credit Alpha Bank;
  • prin CardAvantaj de la Credit Europe Bank.

IT-SH.ro oferă toate datele unui magazin serios, din care clienţii pot să cumpere exact ce au nevoie simplu şi rapid. Comenzile ajung la destinaţie în siguranţă si rapid.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • second hand second hand
    preturi mari. fugi cu reclama mascata ca nu tine

Trimite un comentariu

sus