Skip to main content

COMUNICAT. Ai cărţi de vânzare? Un serviciu de ridicare cărţi de la domiciliu e cea mai rentabilă soluţie

 
COMUNICAT. Ai cărţi de vânzare? Un serviciu de ridicare cărţi de la domiciliu e cea mai rentabilă soluţie

COMUNICAT. Cărţile, care ar trebui să fie preţuite şi puse la loc de cinste, devin un inconvenient dacă se adună peste măsură şi ocupă din spaţiul oricum limitat pe care-l avem la dispoziţie. Probabil că şi tu ai cel puţin o cutie plină de cărţi vechi de care te împiedici mai mereu prin casă.

Publicitate

Sau stive de cărţi, peste care se adună praful şi umezeala, pentru că pur şi simplu nu mai au loc în bibliotecă. Dacă te-ai hotărât să vinzi măcar o parte din ele, nimic mai simplu!

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Dacă vei căuta pe Google „cumpăr cărţi la kg”, vei găsi îndată soluţia salvatoare: Anticariat-carti.com. Acesta este un serviciu profesional de ridicare cărţi de la domiciliu, cu peste 12 ani de activitate în domeniu. Anticariat-carti.com asigură ridicare cărţi de la domiciliu chiar şi pentru cantităţi foarte mari

Datorită acestui serviciu, nu trebuie să te deplasezi sau să plăteşti pe cineva să-ţi ia de acasă cărţile de care eşti dispus să te desparţi. Ba dimpotrivă, poţi să-ţi vinzi volumele şi să-ţi recuperezi măcar o parte din banii investiţi în ele, chiar din confortul casei tale. Un astfel de beneficiu este cu atât mai important, cu cât ai mai multe cărţi de vânzare.

Dacă în anii de studiu ai acumulat o sumedenie de materiale specializate care acum nu-ţi mai folosesc, cu siguranţă că ele îi vor fi utile altcuiva. Dacă s-a întâmplat să moşteneşti sute de titluri care nu sunt pe gustul tău, dar vrei ca ele să fie citite şi apreciate în continuare, nu trebuie decât să apelezi la echipa Anticariat-carti.com, care include în oferta sa opţiunea „cumpăr cărţi la kg”.

Nu e de mirare, aşadar, că acest business ajunge să achiziţioneze peste 10.000 de cărţi lunar, din orice domeniu. Acest lucru se datorează şi faptului că se acceptă cărţi dintr-o varietate mare de domenii, indiferent că e vorba de volume apărute înainte de 1900 sau de scrieri apărute anul acesta.

Astfel că, se preiau atât cărţi din domenii umaniste sau ştiinţe exacte, dicţionare sau cursuri de limbi străine, cât şi volume de beletristică, romane poliţiste şi cărţi de dragoste. Mai mult, poţi vinde către ei şi cărţi vechi româneşti sau străine, inclusiv colecţii apărute cu diferite ziare autohtone.

Sub deviza „cumpăr cărţi la kg chiar şi în weekend”, echipa Anticariat-carti.com preia cărţile în timpul tău liber.Chiar dacă lucrezi de dimineaţa până seara, programul tău nu e o problemă. Specialiştii din echipă vin în întâmpinarea celor care hotărăsc să-şi elibereze biblioteca. În acest sens, aceştia oferă serviciul de ridicare cărţi de la domiciliu chiar şi în weekend sau după ora 19:00.

Aşa că, dacă ai un program încărcat şi nu poţi pleca de la serviciu în timpul zilei, tot ce trebuie să faci este să dai un telefon la numarul 0721.858.460 sau să completezi formularul online şi vei fi sunat pentru a stabili o programare.

Fiecare carte cumpărată vine cu garanţia unei evaluări avizate şi a unui preţ corect. Datorită experienţei acumulate de către evaluatorii echipei, aprecierea cărţilor se face pe loc, în funcţie de autor, titlu, stare, editură sau an de apariţie. Preţul oferit va fi mereu unul corect, iar ca dovadă stau nenumăraţii clienţi mulţumiţi, care apelează la acest serviciu de 12 ani.

Aşadar, dacă ai cărţi pe care vrei să le valorifici, contactează chiar azi echipa Anticariat-carti.com. Alegând să le dai acestor titluri o altă viaţă, vei face o bucurie unei alte persoane pasionate de lectură, asemenea ţie.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Viorica Pătru Viorica Pătru
    Bună ziua. As dori să vând aproximativ 200 cărți, în stare bună, din colecțiile Jurnalul Național și Adevărul, Medicină, Spiritualitate, Beletristică. Aștept răspunsul dumneavoastră, dacă sunteți interesați. Mulțumesc.
  • Horațiu Laurian Bulat Horațiu Laurian Bulat
    Vreau sa vând în jur de 500 cărți .. tel. ***..
  • Cipriana Cipriana
    Doresc sa vand diferite carti vechi si mai noi dar unele dintre carti sunt si uzate
    Va Multumesc anticipat si doresc un raspuns adecvat
    Cu stima si respect
    Cipriana
  • Gîlceavă Marian Gîlceavă Marian
    Doresc sa vând carti, reviste, cursuri și dicționare limbi străine
  • Daniel  Vasile Teodorescu Daniel Vasile Teodorescu
    Vreau să vând cărți vechi telefon 0768002160

Trimite un comentariu

sus