Skip to main content

COMUNICAT. Oficial: Grupul Gândul, compania de presă cu cele mai citite publicaţii din România şi în luna septembrie

 
COMUNICAT. Oficial: Grupul Gândul, compania de presă cu cele mai citite publicaţii din România şi în luna septembrie

COMUNICAT. Grupul de presă Gândul este, potrivit datelor oficiale, din nou nr. 1 în topul preferinţelor românilor când vine vorba de ştiri online, şi în luna septembrie. Datele furnizate de SATI-BRAT demonstrează că Grupul Gândul a fost cel mai citit grup de presă din România în perioada 1-30 septembrie.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Site-urile gândul.ro, cancan.ro, prosport.ro, promotor.ro, csid.ro, descoperă.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro şi apropotv.ro, sunt parte a Grupului Gândul, care s-au situat pe locul 1 în topul afişărilor în luna septembrie, cu 183.028.851 de afişări, depăşind toate celelalte grupuri de presă.

Astfel, site-ul cancan.ro s-a situat pe locul 1 la afişări în categoria de ştiri generale, csid.ro, promotor.ro, descoperă.ro şi ciao.ro s-au situat tot pe locul 1, fiecare la categoria sa – sănătate & îngrijire personală, auto & moto, educaţie şi lifestyle – în timp ce go4it.ro (ştiinţă & tehnologie) şi verdict.ro (lifestyle) s-au situat pe locul 2, iar ProSport (sport) pe locul 3. Site-ul de ştiri şi analize gandul.ro s-a situat pe locul 5 după numărul de cititori unici şi 6 după afişări.

Cu un portofoliu divers de produse de la site-uri la produse video de succes precum: Gândul LIVE şi Prosport LIVE, Grupul Gândul reuşeşte să acopere o paletă largă de interese editoriale care au drept focus central cititorul român de presă.

Conţinutul furnizat respectă cele mai înalte standarde editoriale si asigură o gamă largă de profunzime şi analiză. Grupul a pus accent începand cu acest an şi pe zona de video content, emisiunile Gândul Live cu Emma Zeicescu, Gândul Green cu Dan Vardie, ProSport Live dar şi interviurile CSID, fiind în topul audienţelor pe internet. Grupul Gândul este singurul grup de presă din top 3 companii de presă online din România cu capital 100% românesc.

Echipa redacţională mulţumeşte tuturor cititorilor pentru încrederea acordată şi îi aşteaptă în fiecare zi pe site-urile şi produsele video din cadrului Grupului Gândul pentru a citi ştirile zilnice: www.gandul.ro, emisiunea Gândul LIVE moderată de Emma Zeicescu, emisiunea Gândul Green cu Dan Vardie, www.prosport.ro, emisiunea Prosport LIVE moderată de Victor Vrînceanu, www.liga2.ro, www.cancan.ro, www.ciao.ro, www.promotor.ro, www.go4it.ro, www.descopera.ro, www.csid.ro, www.apropotv.ro, www.verdict.ro, www.viitorulromâniei.ro.

Ce reprezintă afişările?

O afişare de pagină unică înseamnă cumularea afişărilor de pagină generate de acelaşi cititor pe site în cadrul aceleiaşi sesiuni. O afişare de pagină unică reprezintă numărul de sesiuni în timpul cărora pagina respectivă a fost văzută de una sau de mai multe ori.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bravo bravo
    Presupun că asta e o încercare de a atrage advertiserii. Poate ar funcționa, dacă pe cancan top 10 cele mai citite știri nu ar fi fost următoarele:

    1. Fustițele le-au jucat feste și li s-a văzut tot! Atenție, imagini necenzurate! 10.178.811 afișări

    2. “Răvășitoarele” au prins ultimul bronz în cele mai “tari” poziții. Top 30 sexy-vedete la mare 2020. Ce locuri ocupă Bianca Drăgușanu, Mădălina Ghenea, Emily Burghelea ori Daniela Crudu
    6.847.028 afișări

    3. Top 30 sexy-vedete umede la plajă. Ce locuri ocupă Daniela Crudu, Flavia Mihășan și Mădălina Ghenea în cel mai senzual clasament
    6.127.870 afișări

    4. Top 50 sexy-vedete în cele mai senzuale costume de baie. Pe ce poziții sunt Ilinca Vandici, Inna, Anda Adam sau Loredana Chivu
    5.128.672 afișări

    5. Top 30 vedete care “s-au jucat” cu sutienul pe plajă. Ce locuri ocupă în clasament Mihaela Rădulescu, Loredana Groza, Oana Zăvoranu, Ruby sau Roxana Vancea
    2.978.414 afișări

    6. TOP 40 - Vedete din România care s-au luat la trântă cu sticlele și au pierdut lupta! Imagini amețitoare
    2.012.304 afișări

    7. Top 40 sexy-vedete „cu picioarele-n tavan”. În ce poziții au putut să “pozeze” Lora, Andreea Bălan, Ioana Filimon ori Bianca Drăgușanu
    1.355.974 afișări

    8. Cum a venit îmbrăcată azi, în prima zi de școală, o elevă de la Liceul Tudor Vianu din București. Reacția paznicului când a văzut-o
    771.611 afișări

    9. Scene fierbinți între Demi Lovato și logodnicul ei! În spatele șoferului lor, cei doi și-au dat măștile jos și...
    150.805 afișări

    10. Replica pe care Adelina Pestrițu nu ar fi vrut s-o audă: ”Doamne, aș vrea să nu greșesc, dar...”
    130.111 afișări.
  • Iuli Iuli
    Neinteresant. Un grup plin de click-bait și fake-news

    De când cancan.ro a ajuns în categoria “stiri generale” ? Eu știam că este site monden.

Trimite un comentariu

sus