Skip to main content

COMUNICAT. Magazinul online Masima.ro se extinde in afara Romaniei

 
COMUNICAT. Magazinul online Masima.ro se extinde in afara Romaniei

COMUNICAT. Detinatorii magazinului online Masima.ro au lansat de curand noul website, www.masima-horeca.com, dedicat persoanelor din intreaga Europa, care vor sa achizitioneze produse de tip imbracaminte sau accesorii pentru orice meserie din domeniul HoReCa.

Publicitate

Site-ul are un design grafic modern si, totodata, acesta ofera o experienta online buna, simplificata, care permite accesarea site-ului in conditii foarte bune din orice colt al lumii.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Ce ofera noul site Masima-horeca.com

Site-ul este in limba engleza si a fost creat special pentru ca utilizatori din afara Romaniei sa poata accesa detalii despre echipamente din domeniul HoReCa. Totodata acestia pot achizitiona produsele dorite prin comanda online, chiar si cu plata online sau transfer bancar, producatorul fiind din Romania.

Cat despre aspectul site-ului, acesta are un design prietenos si o interfata usor de utilizat, oferind toate informatiile de interes atat pentru clienti, cat si pentru cei dornici sa descopere mai multe despre produsele pe care compania care detine site-ul le fabrica cu atata pasiune si dedicare.

De asemenea, printre categoriile principale pe care le prezinta website-ul se numara urmatoarele: sorturi din piele, echipamente pentru chefi, centura de cutite din piele, huse pentru meniuri etc.

Produsele sunt evidentiate prin poze reprezentative, care arata calitatea inalta si materialul din care sunt confectionate. Acestea sunt realizate in atelierele proprii si sunt realizate din piele naturala, material ce confera combinatia perfecta intre forma si functionalitate. Pe langa piele, pentru unele echipamente se folosesc si materiale textile, de asemenea de o calitate superioara.

De asemenea, si descrierea acestora este detaliata, tocmai pentru ca publicul sa aiba parte de informatii concrete, care sa ii ajute sa aleaga cel mai bun produs pentru necesitatile lor.

Despre Masima

Masima este un magazin online care se ocupa cu fabricarea produselor din piele naturala, de tip imbracaminte, folosite in bucatarie. Pe site-urile Masima vei gasi o gama larga de produse, de la curele din piele pentru femei si barbati, genti, posete, serviete, portofele, sorturi din piele, si pana la vestimentatie horeca si huse pentru meniurile din restaurant.

Totodata, Masima ofera si servicii de personalizare a produselor cu broderie, gravarea cu laser, serigrafia sau transferul termic.

Un chef care se respecta poarta un echipament de bucatarie de calitate. Descopera intreaga gama de produse si fii la curent cu noutatile in materie de vestimentatie HoReCa pe site-ul www.masima-horeca.com. Pentru mai multe detalii, contacteaza-ne la numarul de telefon 0768044944 sau scrie-ne pe adresa de e-mail [email protected].

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus