Skip to main content

COMUNICAT. Thinkdigital anunţă un nou parteneriat internaţional important: TikTok, pentru România

 
COMUNICAT. Thinkdigital anunţă un nou parteneriat internaţional important: TikTok, pentru România

COMUNICAT. Compania regională de media şi comunicare digitală Thinkdigital a semnat un nou parteneriat cu platforma social media a momentului, TikTok.

Publicitate

În urma acestui nou parteneriat non-exclusiv, agenţiile media partenere şi clienţii companiei din România vor avea acces direct la toate formatele şi soluţiile avansate de advertising oferite de reţeaua social media care are deja în ţara noastră peste 4.5 milioane de utilizatori, lunar, din care peste 2.6 milioane de utilizatori folosesc aplicaţia în fiecare zi.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Totodată, compania a lansat un pachet integrat de traininguri, în parteneriat cu platforma dedicată transformării digitale Upgrade 100 – prezentările fiind disponibile în limba română, gratuit, aici.

„Noul parteneriat cu Bytedance, un player internaţional major din spaţiul digital, ne va permite să atingem audienţe mai greu accesibile în reţeaua de site-uri locale şi din platformele social media consacrate, precum şi să oferim partenerilor noştri de business prezenţa într-un nou univers media.

Chiar dacă dominat mai ales de tineri, TikTok are în România cea mai matură audienţă din lume, fapt care arată că publicul a aşteptat un format social media de acest gen, dominat mai ales de divertisment”, spune Cristina Cucuiu, partener şi general manager al Thinkdigital.

Thinkdigital este un digital media powerhouse, parte din grupul internaţional TDG, fiind compania regională de media online a grupului care acoperă, de la Bucureşti, întreaga regiune.

Pe lângă statutul de Marketing Partner Facebook şi Google Partner, compania operează ca reprezentant de advertising al TripAdvisor şi partener regional Euronews, dar şi ca operator al unei importante reţele de websiteuripremium locale, fiindo companie cu expertiză avansată în operarea SATIDMP.

Respectându-şi tradiţia de peste 10 ani în care a lansat produse noi încă dinainte ca acestea să devină main-stream, Thinkdigital a mai lansat şile oferă clienţilor şi agenţiilor partenere începând de la începutul acestui an şi prima reţea de podcasting/digital audio advertising din România.

TDG are peste 200 de angajaţi, în mai multe ţări din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa de Nord (MENA), şi cuprinde şi alte 3 companii: Project Agora (programmatic advertising), Tailwind (adtech / martech) şi Forestview (performance marketing).

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus