Skip to main content

VIDEO. Pandemia de Covid-19, subiectul unui episod special din South Park. Se vede la Comedy Central

 
VIDEO. Pandemia de Covid-19, subiectul unui episod special din South Park. Se vede la Comedy Central

VIDEO. Comedy Central aduce un episod special al serialului South Park. Are în centru pandemia Covid-19, care a dat peste cap întreaga planetă în ultimele luni.

Publicitate

Va fi difuzat azi, 5 octombrie, de la ora 23:00.

Are o durată de 60 de minute şi este debutul celui de-al 24-lea sezon al serialului animat. Data de lansare pentru următoarele episoade urmează să fie anunţată, spun reprezentanţii postului.

Trey Parker şi Matt Stone, creatorii serialului, au scris scenariul şi s-au ocupat de producţia acestuia. Întreaga producţie a episodului special s-a petrecut de la distanţă, pe durata pandemiei.

În acest episod, va fi expus rolul lui Randy Marsh în declanşarea pandemiei de COVID-19. Acesta îşi dă seama că el a fost cel care a adus virusul în SUA, după o vizită în Wuhan.

Tot el lucrează şi la un vaccin surprinzător, despre care crede că va vindeca garantat boala declanşată de coronavirus.

Copiii sunt nevoiţi să se întoarcă la şcoală, iar Eric Cartman începe o adevărată mişcare împotriva acestei decizii. Împrejurările îi determină pe poliţişti să facă schimb de roluri cu profesorii, iar lucrurile nu mai seamănă deloc cu normalul pe care locuitorii din South Park l-au ştiut cândva.

„Show-ul animat de o oră este răspunsul creatorilor „South Park” la situaţia mondială actuală şi satirizează aspecte precum răspunsul SUA la pandemie, discriminarea rasială, sănătatea mintală, educaţia, sinofobia şi multe altele”, menţionează sursa citată.

VIDEO. Making-of al episodului

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus