Skip to main content

Un membru CNA şi-a dat demisia pentru a participa la alegerile Parlamentare

 
Foto | Facebook - Alexandru Kocsis Cristea
Foto | Facebook - Alexandru Kocsis Cristea

Demisie în CNA. Un membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului şi-a prezentat demisia în urmă cu câteva zile, pentru a participa la alegerile Parlamentare. Este vorba despre Alexandru Kocsis-Cristea, membru CNA din partea PNL.

Publicitate

Contactat de Paginademedia.ro, Alexandru Kocsis a spus, pe scurt: „M-am retras din CNA cu demisie înregistrată pe data de 9 octombrie (vineri)”.

Kocsis-Cristea, psiholog de profesie, era membru al Consiliului din noiembrie 2018, atunci când a fost numit la propunerea Partidului Naţional Liberal.

De la CNA la PNL Iaşi. Kocsis-Cristea, pe listă pentru alegerile parlamentare

Plecat din CNA, Alexandru Kocsis-Cristea va candidat la alegerile Parlamentare, care vor avea loc pe 6 decembrie. El se află pe locul al treilea pe lista deputaţilor din partea PNL Iaşi, scrie news.ro.

Kocsis-Cristea a fost propus de conducerea naţională a Partidului, mai susţine sursa menţionată.

Pe lista deputaţilor se mai află istoricul Alexandru Muraru, prim-vicepreşedinte PNL Iaşi, iar pe locul doi este Sorin Năcuţă, de profesie inginer, susţinut de organizaţia din Paşcani a PNL.

Alexandru Kocsis-Cristea ar fi fost implicat în campania lui Klaus Iohannis

În timp ce era membru CNA, Alexandru Kocsis-Cristea s-ar fi implicat şi în campaniile online pentru alegerile prezidenţiale din 2019, câştigate în cele din urmă de Klaus Iohannis.

Paginademedia.ro a scris pe larg despre acest subiect AICI, după ce a citat un material semnat de Cătălin Tolontan şi Libertatea. Din dialogurile cu Tiberiu Iorga (de la firma Lemon Studio) şi cu Dabid Pârvu (şeful ArtDefinition) a reieşit că cele două firme au lucrat pentru campania preşedintelui Iohannis.

Jurnaliştii de la Libertatea notează că, potrivit unor surse, Kocsis a fost implicat în campania lui Iohannis. „Mai multe surse susţin însă că Alexandru Kocsis nu a renunţat şi la implicarea în activitatea online a partidului şi că este unul dintre coordonatorii neoficiali ai campaniei online de realegere a preşedintelui Iohannis”, a punctat materialul semnat de Tolontan.

Pe de altă parte, Alexandru Kocsis a negat orice implicare în campania electorală a lui Klaus Iohannis, mai notau cei de la Libertatea.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • George George
    Dati audientele meciului
  • jk jk
    Cine ii va lua locul?
  • Andrei Andrei
    CNA este o instituție psd-istă.Drept dovadă,omu' îi face campanie lui Iohannis și candidează din partea PNL...Cum era aia?Muis ***PS..PNL parcă?
  • R R
    Dați audientele de aseara pe intervalul iumor si al meciului

Trimite un comentariu

sus