Skip to main content

Membru nou la CNA în locul lui Alexandru Kocsis. A fost consilier parlamentar la PNL

 
Membru nou la CNA în locul lui Alexandru Kocsis. A fost consilier parlamentar la PNL
Foto: Radio România Actuațități

CNA. Nou membru CNA în locul lui Alexandru Kocsis-Cristea, cel care și-a prezentat demisia la finalul săptămânii trecute pentru a candidala Parlamentare. Este vorba despre Oana Simona Dincă, supleantul lui Kocsis.

Publicitate

Cine este Oana Dincă?

Ea a fost numită drept supleant în 2018 de către PNL. A fost consilier parlamentar la Partidul Național Libera și director general la firma de consultanță Public Research.

Doamna Dincă a fost prezentată în ședința Consiliului de astăzi, 14 octombrie. Monica Gubernat, președintele CNA, a luat cuvântul: „Stimați colegi, de astăzi suntem într-o nouă componență. Astăzi o avem pe doamna Oana Dincă.”

Oana Dincă, în ședința CNA:

„Mulțumesc pentru urările pe care mi le-ați trimis în această dimineață. Am preluat de la Alexandru un mandat echilibrat, care mă obligă sa îl continui în acest sens. Ma alătur echipei actuale, iar experiența mea cred că poate ajuta la buna funcționare a CNA.

Mă voi implica și în reconstructia acestei institutii și în a da reincrederea oamenilor în această instituție. Îmi doresc corență, consecvență în menținerea echilibrului acestei instituții.”

Alexandru Kocsis-Cristea, de la CNA în politică

Kocsis-Cristea, psiholog de profesie, a renunțat la CNA pentru a intra în Parlament. Se află pe locul al treilea pe lista deputaților din partea PNL Iași. Kocsis-Cristea a fost propus de conducerea națională a Partidului.

Contactat de Paginademedia.ro, Alexandru Kocsis a spus, pe scurt: „M-am retras din CNA cu demisie înregistrată pe data de 9 octombrie (vineri)”.

CITEȘTE ȘIUn membru CNA și-a dat demisia pentru a participa la alegerile Parlamentare

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu