Skip to main content

Mihai Petre părăseşte juriul de la Românii au talent, după doi ani de la revenire. Cine îi ia locul?

 
Mihai Petre părăseşte juriul de la Românii au talent, după doi ani de la revenire. Cine îi ia locul?

Mihai Petre se desparte de emisiunea Românii au talent, scrie TVMania care citează un mesaj postat de Petre pe Instagram. „Juratul cel rău” pleacă la două sezoane de la revenirea în show.

Publicitate

O actriţă şi fostă prezentatoare şi producătoare ProMotor îi va lua locul în show. Este vorba despre actriţa Alexandra Dinu, fosta soţie a lui Adi Mutu.

Sezonul 11 Romanii Au Talent nu ma va mai gasi la masa juriului.

Mulţumesc @pavelbartos @smiley_omul @andra, @andimoisescu, @f.calinescu, multumesc intregii echipe @romaniiautalent, @protv_romania, si voua, cei care ati confirmat de fiecare data ca Romanii Au Talent este fara indoiala cel mai bun show-ul de entertainment din Romania.

Mult succes in noul sezon si in noua formula! Va asigur ca ne vom revedea curand”, a scris Mihai Petre pe Instagram.

El a jurizat în ultimele două sezoane alături de Andi Moisescu, Florin Călinescu şi Andra. A revenit, din nou la masa juriului, după patru ani de la prima plecare, din 2014. În 2018, se întorcea pe locul lăsat liber de Mihaela Rădulescu.

Dans, Românii au talent, iar dans, iar Românii au talent

Mihai Petre s-a remarcat ca jurat al emisiunii Dansez pentru tine, de pe Pro TV. Show-ul a avut 14 sezoane la Pro TV (ultimul, în 2013). Mihai Petre a fost în prima variantă de juriu a emisiunii Românii au talent, alături de Andi Moisescu şi de Andra, în urmă cu opt ani.

În urmă cu patru ani, după plecarea producătoarei Mona Segall la Antena 1, Mihai Petre a trecut şi el la postul Intact. Tot ca jurat, la emisiunea Dancing with the stars - Dansează printre stele, de la Antena 1. Show-ul prezentat de Horia Brenciu a avut un singur sezon.

A urmat o altă emisiune de dans, în 2017, care a marcat reîntoarcerea lui Mihai Petre la Pro TV: Uite cine dansează. Mihai Petre a fost coleg la banca juraţilor cu Florin Călinescu, Gigi Căciuleanu şi Andreea Marin. Emisiunea, prezentată de Mihaela Rădulescu, a avut doar un sezon la Pro TV.

O fostă prezentatoare ProMotor în locul său

Locul său la masa juriului va fi luat de Alexandra Dinu (fost producătoare a emisiunii ProMotor în 2004), scrie TVMania. Este actriţă şi de-a lungul carierei a jucat în zece seriale de televiziune în Italia şi a jucat alături de actori, precum Adrien Brody şi Antonio Banderas.

Ea a fost căsătorită la începutul anilor 2000 cu fotbalistul Adrian Mutu.

Emisiunea Românii au talent se pregăteşte de startul filmărilor pentru sezonul 11.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Allex ,tot la pro sau la alta televiziune, multumesc anticipat ,
 • Alexandra Dinu a fost o prezență foarte plăcută când era puțin cunoscută și făcea parte din echipa de prezentatori a emisiunii „Trupa DP2”, alături de Cătălin Măruță.

  Timpul a trecut, a ajuns soția 'briliantului' cu care s-a mutat în Italia, însă briliantul a cântat pe la mai multe uși și în cele din urmă a găsit o pereche de papuci și pentru Alexandra, care era deja mama unui copil și avea niște ani în plus.
  A rămas în Italia și a revenit la cariera de actriță, model și prezentator TV.
  În ultimii ani a locuit în Statele Unite.

  Din păcate pentru români este aproape o necunoscută și nu sunt sigur că este o persoană potrivită pentru juriul „Românii au talent”, cred că avea nevoie de un alt proiect înainte de a ajunge în acest juriu.
 • Din câte am înțeles, Mihai Petre va avea un alt proiect în primăvară!
 • in concluzie cel mai anost juriu din Romania devine si mai anost

Trimite un comentariu

sus