Skip to main content

Radio Tanănana revine cu emisiunile live, după câteva luni de înregistrări. Angajații noi sunt voluntari

 
Radio Tanănana revine cu emisiunile live, după câteva luni de înregistrări. Angajații noi sunt voluntari

Radio Tanănana anunță că își reia emisiunile live, după o pauză de câteva luni, în care s-a mers pe producții înregistrate. După pandemie, mare parte dintre angajați au plecat, iar o soluție a fost ca noii angajați să lucreze pe bază de voluntariat. 

Publicitate

Anunțul cu reluarea emisiunilor în direct și cu grila de toamnă vine la câteva săptămâni după ce postul cerea la CNA o reorganizare și renunța la stația locală din Timișoara. 

Grila cu emisiunile live va începe de luni, 19 octombrie, spun cei de la Tanănana. Vor fi emisiuni tematice, un matinal, dar și show-uri cu interviuri și mulți invitați din diverse domenii.

Emisiunile din grila Radio Tanănana:

  • Matinal” - de luni până vineri, de la 8.00 la 11.00, cu Vlad Conovaru
  • O fată de marți până joi” - Emisiune de travel prezentată de Sori Țigăeru
  • Întreb pentru un prieten” - Emisiune realizată de un psihoterapeut, Alexandru Bușilă
  • #starederadio Teleșpandemia” - Emisiune realizată de Adrian Teleșpan, în fiecare luni de la 20.00 la 22.00
  • Jam Jar” - Emisiunea aduce oameni de muzică pentru live jam sessions, în fiecare marți de la 20.00 la 22.00
  • Pitch Tananana” - Se vor auzi poveștile unor antreprenori de succes, în fiecare miercuri de la 20.00 la 22.00
  • Doza de alternativ” - Emisiune realizată de Bogdan Rusu în fiecare joi de la 20.00 la 22.00
  • „IT Republic” - O emisiune despre tehnologie și jocuri video, cu Carmen Ivanov și Mihai Crăciun. Este difuzată în fiecare vineri, de la 10:00 la 12:00. 
  • Undersound” - Emisiune realizată de Miru și care aduce cultura urbană underground. Va fi vineri de la 20.00 la 22.00

Vlad Conovaru, directorul Radio Tanănana:

”Mi-a fost dor de publicul Tanănana! L-am simțit aproape în toată această perioadă în care am oferit muzică bună și ne simțim datori să îi recompensăm răbdarea cu un line-up complet nou! Și pentru că suntem Tanănana, oamenii care vor intra pe stație sunt pasionați și entuziaști înainte de a fi vedete sau nume cunoscute publicului larg.

Și împreună vom crea o nouă #starederadio. Abia aștept să zicem Bună dimineața, de luni 19 octombrie la Matinal!”

Radio Tanănana se aude pe următoarele frecvențe: 92.7 FM în București, 89,7 FM în Timișoara, 92,1 FM în Hunedoara, 93.5 FM în Medgidia și 97.6 FM în Huși.

Situație complicată la Tanănana pe timpul pandemiei

Radio Tanănana a întâmpinat probleme serioase din punct de vedere financiar din cauza pandemiei. Un alt aspect important: angajații veniți recent lucrează sub formă de voluntariat.

Situația de la Tanănana a ajuns pe masa CNA, în ședința din 6 octombrie. Postul de radio cu format tematic-muzical a renunțat la programele locale din Timișoara, postul Tanănana din Timișoara redifuzând ceea ce se transmite la București.

Situația din timpul pandemiei a fost explicată de Vlad Conovaru, actualul director de programe. El a spus, printre altele, că 90% din echipa editorială a plecat după 1 aprilie, moment în care România se află în plină stare de urgență.

De atunci au plecați mulți realizatori, iar soluția a fost să găsească oameni din radio sau tv dispuși să facă emisiunile pe bază de voluntariat. 

CITEȘTE ȘIRadio Tanănana, schimbare a grilei de programe din cauza pandemiei. Angajații noi vor lucra sub formă de voluntariat

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

  • Haha. Am vazut un filmulet penibil azi pe instragam tananana. Erau doi care se intrebau daca beau cafea sau ceai dimineata. :)( mi-a atras atentia unul dintre cei doi care spune ca "momentaL"....e bine. :)))) asa sunt oamenii entuziasti si voluntari.bafta!:)))

Trimite un comentariu