Skip to main content

Roxana Hulpe pleacă de la Pro TV. Direcția?

 
Roxana Hulpe pleacă de la Pro TV. Direcția?

Jurnalista Roxana Hulpe urmează să plece de la Pro TV, după cinci ani la postul de televiziune.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, reporterul Știrilor Pro TV părăsește televiziunea pentru un alt post generalist. Este vorba de Prima TV, televiziune la care Hulpe va fi prezentator al unuia dintre jurnale.

Conform acelorași surse, Roxana Hulpe va fi la pupitrul Focus 18, principalul jurnal al stației, în zilele de la sfârșitul săptămânii.

Publicitate

Contactată de Paginademedia.ro, Roxana Hulpe nu a comentat informația. "Ce pot spune este că acum sunt reporter al Știrilor Pro TV", a declarat scurt jurnalista.

Roxana Hulpe Carte de vizită:

 • A venit la Pro TV în urmă cu cinci ani, ca reporter pe social. Ulterior s-a specializat pe educație.
 • Înainte de Pro TV, a lucrat la TVR Cluj, aproape doi ani și la începuturile Look TV, post deținut la acea vreme de Arpad Paszkany.
 • Este absolventă a facultăților de Litere și de Geografie, instituții ale Universității Babes-Bolyai.
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Prima tv trebuie sa faca un buletin de stiri calupat-usor de extins in youtube,calibrat dupa model englez cu mai multe ,,gazde,, Formatul trebuie sa devina un spectacol ,ca o trecere in revista a stirilor care sa dea aspectul de unicitate si realitate in tratarea evenimentelor.Sa excluda total preluari de imagini de pe smartphone-uri si de pe tot felul de pagini lugubre de facebook.
  Vor trece sigur la emisia HD-R,si daca vor avea cel putin 50% la suta din forma si contentul de tip BBC si/sau CNBC doar in intervalul asta va fi un soc in piata.Vor face diferenta numai daca vor arata ca nu pun botul la Face-news si vor demonstra ca in spatele fiecarei stiri este un filtru uman bine condus si pus in opera.Altfel transferuri si bani aruncati degeaba.
 • E sotia lui Marius Moga, au o fetita de crescut. Nu mai bateti campii... E o alegere buna, nu poti sa ramai reporter for ever. Prima va creste, are de unde.
 • nu va fi nici o pierdere! are destui reporteri buni pro tv! cristina dobre si cristina iancu alea sunt tinere! de viitor! si mai sunt ala catalin tanase! sunt destui! alex dima! are oameni pro tv! plus andreea esca mihai dedu si mai stiu eu care!
 • Iuli, deci stii și tu că sunt salarii de 2000 de lei. A, că ție ți se pare normal, asta e altceva. Cu salarii ,,demne,, de o casieră la Mega Image,da, ale celor din spate, neimportanți se pare pentru tine, și cu aparatură-tehnică din anii 90, degeaba o aduci pe Andreea Berecleanu. Degeaba vrei să-l pui Președinte pe Dâncu. A, nu știai asta? Ne mai auzim.
  P.S Sâmbăta, niciun program de la Prima TV nu a fost între primele 100 din România! Decât atât!
 • Nu cred că a fost neapărat vorba de faptul că va deveni prezentatoare la pupitru. La urma urmei, cei pasionați asta își doresc să facă, teren, montaj-(vezi CRT)(iar ea pare pasionată). Cred că a fost strict vorba de salar.
 • @Adi, unde ai văzut că Prima Tv este sub Minimax? Din contră, este în top 10 televiziuni din România. Încurci Prima TV cu TVR.

  Cum adică “să lași Pro pentru Prima este sinucidere curată pentru carieră”? Curând Prima TV renaște: emisie UHD, noi formate de televiziune, meciuri, etc. Cred că în 1-3 ani Prima TV o să se lupte cu Pro, Antena și Kanal D pentru top4.
  Iar despre salarii, de 2.000 de lei sunt pentru cei din spatele camerelor, cei de pe sticlă au salarii mult mai mari pentru că trebuie să respecte un contract. Vezi la Esca, nu are voie să își schimbe frizura sau culoarea părului pentru un salariu baban.

  Imagini prăfuite și aparatură veche, dar în top10. Inafară de Pro, Antene și Kanal, puțini cu televiziuni HD prind top 20
  https://www.paginademedia.ro/2020/10/audiente-prime-time-septembrie-2020/

Trimite un comentariu