Skip to main content

Roxana Hulpe pleacă de la Pro TV. Direcţia?

 
Roxana Hulpe pleacă de la Pro TV. Direcţia?

Jurnalista Roxana Hulpe urmează să plece de la Pro TV, după cinci ani la postul de televiziune.

Publicitate

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, reporterul Ştirilor Pro TV părăseşte televiziunea pentru un alt post generalist. Este vorba de Prima TV, televiziune la care Hulpe va fi prezentator al unuia dintre jurnale.

Conform aceloraşi surse, Roxana Hulpe va fi la pupitrul Focus 18, principalul jurnal al staţiei, în zilele de la sfârşitul săptămânii.

Contactată de Paginademedia.ro, Roxana Hulpe nu a comentat informaţia. "Ce pot spune este că acum sunt reporter al Ştirilor Pro TV", a declarat scurt jurnalista.

Roxana Hulpe Carte de vizită:

  • A venit la Pro TV în urmă cu cinci ani, ca reporter pe social. Ulterior s-a specializat pe educaţie.
  • Înainte de Pro TV, a lucrat la TVR Cluj, aproape doi ani şi la începuturile Look TV, post deţinut la acea vreme de Arpad Paszkany.
  • Este absolventă a facultăţilor de Litere şi de Geografie, instituţii ale Universităţii Babes-Bolyai.
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adi Adi
    Deși poate că e târziu, o sfătuiesc să fie fff atentă la ce semnează! La Prima sunt slarii de 2000 de lei, aparatura este aceeași de acum 20 de ani, noua conducere ,,nu știe stânga ce face dreapta,, sunt niste habarnisti care nu stiu de capul lor. În concluzie, să lași Pro pentru Prima in ziua de azi, e sinucidere curată! De audiente nu mai zic. Sunt sub Minimax.
  • nicolae nicolae
    cu actualu patron nustiu daca va mai merge bine protv
  • Andrei Andrei
    PRO TV-ului îi pleacă reporterii de teren pentru că muncesc non stop și au salarii de mizerie. În afară de 2-3 care sunt veterani, caștigă în jur de 2500-3000 de lei. În contextul în care alții care lucrează în departamentul de știri au salarii cu foarte multe zerouri.

Trimite un comentariu

sus