Skip to main content

Schimbare la vârful redacției Adevărul: pleacă redactorul-șef, se întoarce fostul redactor-șef

 
Schimbare la vârful redacției Adevărul: pleacă redactorul-șef, se întoarce fostul redactor-șef

Ziarul Adevărul trece prin schimbări la vârful echipei editoriale. Daniel Gorgonaru, redactor-șef, s-a retras din poziția pe care o avea.

Publicitate

Totodată, Dan Marinescu, fost redactor-șef până acum un an revine la vârful ziarului, după o perioadă în care a fost purtător de cuvânt la PLUS (doar câteva săptămâni) apoi a încercat un site propriu și a avut emisiuni video online pe evz.ro.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, Daniel Gorgonaru s-a retras din poziția de redactor-șef la sfârșitul săptămânii trecute.

În urmă cu un an, după plecarea lui Dan Marinescu, Gorgonaru, redactor-șef Weekend Adevărul, a primit și atribuțiile de redactor-șef pe cotidianul Adevărul.

Până la ora redactării știrii, Daniel Gorgonaru și Dan Marinescu nu au putut fi contactați.

Dan Marinescu, înapoi la Adevărul

Dan Marinescu, unul dintre apropiații patronului Cristian Burci, revine la Adevărul după un an, la conducerea publicației. El preia coordonarea redacției publicației.

Marinescu a condus Adevărul timp de șase ani, ca redactor-șef, până în august 2019, când patronatul a decis să renunțe la colaborarea cu el.

În octombrie 2019, merge la PLUS, formațiunea lui Dacian Cioloș, ca șef al departamentului de comunicare. Doar o lună mai târziu, pleacă din poziția de la partid.

În ultimul an, Dan Marinescu, s-a ocupat de propriul site – devreme.ro - și, din iulie, a avut o serie de interviuri video online pe site-ul evz.ro – Întrebări esențiale.

Citește și: PLECARE. Dan Marinescu, fost redactor-șef al Adevărul, nu va mai fi șef al comunicării PLUS


Citește și: Schimbare la vârful Adevărul. Atribuțiile redactorului-șef, preluate de șeful Weekend Adevărul. Anunțul intern


Citește și: Libertatea: Dan Marinescu, fostul redactor-șef „Adevărul”, va fi numit șeful comunicării la PLUS
 


Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu