Skip to main content

Simina Leotescu părăseşte DDB pentru o nouă agenţie. Ce poziţie va ocupa?

 
Simina Leotescu părăseşte DDB pentru o nouă agenţie. Ce poziţie va ocupa?

Simina Leotescu, membru constant în juriul Premiilor Effie, părăseşte agenţia DDB şi se transferă la Minthical, o agenţie internaţională de comunicare cu sedii în Elveţia, Franţa şi România.

Publicitate

Ce rol va avea Simina la Minthical?

Având o experienţă de 15 ani în advertising, Simina va fi pe poziţia de Managing Director. Va conduce partea creativă a agenţiei din Bucureşti, fiind implicată în proiectele din postura de strateg.

În cadrul experienţelor sale din agenţii, Simina a lucrat cu mai bine de 100 de brand-uri: de la conturi internaţionale (McDonald's, Pepsi, HBO, Comedy Central) la clienţi locali (Rienergy, Servus); de la industria FMCG (Napolact, Tchibo, Tomi, Ardealul, Boromir) la mass-media (Radio Guerrilla, Biz) şi sectorul bancar (BRD - Groupe Société Générale sau Bancpost).

Simina Leotescu, despre rolul său la agenţia Minthical:

“Cred în puterea ideilor mari, curajoase. De la artă la film şi până la publicitate, am o slăbiciune pentru oamenii şi organizaţiile care au curajul de-a îşi împinge limitele, atât la nivel intern dar şi cu concepte noi şi inedite pentru branduri.

La Minthical am găsit multă deschidere pentru a inova, pentru a fi curioşi, pentru a fi curajoşi. Sunt încântată să mă alătur echipei şi să pornim împreună în ceea ce va fi cu siguranţă o aventură frumoasă: să ne simţim bine, să ne distrăm în tot timpul în care ne vom explora potenţialul creativ”.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus