Skip to main content

Start la preselecțiile pentru Imperiul Leilor. Emisiunea se vede pe Pro TV anul viitor

 
Start la preselecțiile pentru Imperiul Leilor. Emisiunea se vede pe Pro TV anul viitor

Au început preselecțiile pentru sezonul 2 din „Imperiul Leilor”, care va începe în primăvara anului 2021, anunță reprezentanții producției pe Facebook.

Primele preselecții vor avea loc timp de două weekend-uri, la otel Pullman World Trade Center București, pe 24 - 25 octombrie și 07 - 08 noiembrie, de la ora 10:00 la 18:00.

Pro TV a anunțat principalele emisiuni din 2021

Publicitate

La sfârșitul lunii august, reprezentații celor de la Pro TV au anunțat deja și emisiunile din grila de primăvară de anul viitor, după cum Paginademedia.ro. a scris AICI.

Românii au Talent, emisiunea care a anunțat deja preselecțiile pentru sezonul 11, se va regăsi în grila postului drept „principala atracție”.

A fost anunțat și noul sezon din Imperiul Leilor. Pe lângă cele două show-uri, postul din Pache Protopopescu anunță și transmiterea Campionatului European de fotbal (amânat pentru anul viitor), dar și meciurile României din preliminariile pentru Cupa Mondială din 2022.

Florin Alexandrescu, CBO Pro TV:

„Avem un plan pentru 2021: Românii au talent, cel mai bun show de entertainment din România fără îndoială. Continuăm cu Imperiul Leilor, programul TV care a adus cele mai bune cifre demografice din industrie. Și, bineînțeles, avem Euro 2021, cel mai așteptat eveniment sportiv al ultimilor ani, dar și cel mai scump program TV.

Nu în ultimul rând, în martie, echipa națională de fotbal începe campania de calificare la campionatul mondial, iar meciurile se văd în continuare la Pro TV.”

CITEȘTE ȘI: Când încep emisiunile? Cum arată grila de toamnă Pro TV? A fost anunțată azi online. Masked Singer vineri, în loc de Vocea României

 

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu