Skip to main content

Start la preselecţiile pentru Imperiul Leilor. Emisiunea se vede pe Pro TV anul viitor

 
Start la preselecţiile pentru Imperiul Leilor. Emisiunea se vede pe Pro TV anul viitor

Au început preselecţiile pentru sezonul 2 din „Imperiul Leilor”, care va începe în primăvara anului 2021, anunţă reprezentanţii producţiei pe Facebook.

Publicitate

Primele preselecţii vor avea loc timp de două weekend-uri, la otel Pullman World Trade Center București, pe 24 - 25 octombrie și 07 - 08 noiembrie, de la ora 10:00 la 18:00.

Pro TV a anunţat principalele emisiuni din 2021

La sfârşitul lunii august, reprezentaţii celor de la Pro TV au anunţat deja şi emisiunile din grila de primăvară de anul viitor, după cum Paginademedia.ro. a scris AICI.

Românii au Talent, emisiunea care a anunţat deja preselecţiile pentru sezonul 11, se va regăsi în grila postului drept „principala atracţie”.

A fost anunţat şi noul sezon din Imperiul Leilor. Pe lângă cele două show-uri, postul din Pache Protopopescu anunţă şi transmiterea Campionatului European de fotbal (amânat pentru anul viitor), dar şi meciurile României din preliminariile pentru Cupa Mondială din 2022.

Florin Alexandrescu, CBO Pro TV:

„Avem un plan pentru 2021: Românii au talent, cel mai bun show de entertainment din România fără îndoială. Continuăm cu Imperiul Leilor, programul TV care a adus cele mai bune cifre demografice din industrie. Şi, bineînţeles, avem Euro 2021, cel mai aşteptat eveniment sportiv al ultimilor ani, dar şi cel mai scump program TV.

Nu în ultimul rând, în martie, echipa naţională de fotbal începe campania de calificare la campionatul mondial, iar meciurile se văd în continuare la Pro TV.”

CITEŞTE ŞI: Când încep emisiunile? Cum arată grila de toamnă Pro TV? A fost anunţată azi online. Masked Singer vineri, în loc de Vocea României

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • imperiul e format international, ce copie... in plus e total altfel decat era la Tvr. Acolo era mult mai tehnic, aici se pune mai mult accent pe show-ul de televiziune...

Trimite un comentariu

sus