Skip to main content

VIDEO. Ce nu se vede la televizor. Scena de bătaie dintre Tibi şi Leo, în serialul Vlad. De la repetiţii, la scena finală

 
VIDEO. Ce nu se vede la televizor. Scena de bătaie dintre Tibi şi Leo, în serialul Vlad. De la repetiţii, la scena finală

VIDEO. Cum se construieşte o scenă de bătaie într-un serial şi ce nu se vede la televizor. Imagini din culisele „luptei” dintre Tibi (George Piştereanu) şi Leo (Emilian Oprea), în serialul Vlad (Pro TV).

Publicitate

Piştereanu a publicat pe contul de Instagram (george_pistereanu) un video cu scena de „bătaie” difuzată în urmă cu câteva episoade din Vlad. Detalii de la repetiţiile fără camere, la explicaţiile regizorului şi în cele din urmă la scena în sine, în faţa camerelor.

La repetiţii cei doi îşi stabilesc loviturile, căderile şi eschivele.

Filmarea evidenţiază complexitatea unei astfel de scene, în care actorii trebuie să mimeze loviturile şi să asculte indicaţiile de pe margine pentru ca la final totul să pară cât mai real.

Imaginile vorbesc de la sine:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@vlad_serial @protv_romania @protvplus.ro @emilian_oprea @steffan.iancu @stancu__florin @adrian.silisteanu

A post shared by George Pistereanu (@george_pistereanu) on

Serialul Vlad este regizat de Jesus dell Cerro şi difuzat de Pro TV (lunea, de ora 20:30).

Producţia spune povestea lui Adrian, care în urma înscenării unui jaf ajunge la închisoare. Acesta evadează şi îşi schimbă identitatea în Vlad, un bărbat sigur pe el, bogat şi dornic de răzbunare.

Paginademedia.ro a fost într-una dintre locaţiile unde s-a filmat serialul.

VIDEO. Serialul „Vlad”, în spatele camerelor

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus