Skip to main content

Discursul lui Donald Trump, „tăiat” de mai multe de televiziuni din America. De ce?

 
Foto: ABC News
Foto: ABC News

Câteva televiziuni americane au decis să întrerupă transmisia discursului lui Donald Trump de joi seara, anunţă publicaţia usatoday.com.

Publicitate

Din ce motiv?

Discursul lui Trump ar fi conţinut dezinformări. Concret, actualul preşedinte spune că ar câştiga „cu uşurinţă” dacă s-ar număra doar voturile legale. În schimb, dacă sunt puse „voturile ilegale”, atunci democraţii ar încerca să modifice rezultatul final.

Astfel, MSNBC, NBC News şi ABC News au luat hotărârea de a opri transmisia conferinţei de presă. În schimb, CNN şi Fox News au continuat să difuzeze integral conferinţa, mai notează sursa menţionată.

„Suntem în poziţia neobişnuită de a trebuit nu numai să îl să-l întrerupem pe preşedintele Statelor Unite, ci şi să îl corectăm”, a spus Brian Williams, moderatorul emisiunii de la MSNBC, potrivit usatoday.com.

În schimb, Jake Tapper, moderatorul CNN, a decis să nu întrerupă transmisiunea, dar a avut cuvinte dure la adresa discursului lui Trump:

„Ce noapte tristă pentru Statele Unite ale Americii. Să-şi audă preşedintele acuzând în mod fals oamenii că au încercat să fure alegerile. A încercat să atace democraţia în felul ăsta cu această sărbătoare a minciunilor, minciună după minciună despre alegerile care sunt furate.

Nu există dovezi pentru ceea ce spune. Când câştigă un stat, este legitim. Când pierde, este jalnic. Este urât şi jalnic în acelaşi timp, sincer.”

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mihai mihai
    A castigat omul deep state ce vreti? astia abia il ascultau cand era presedinte dar acum.
  • Mos Dan Mos Dan
    Trump nu este fair play, este un pierzator las, DAR cum sa-i cenzurezi opinia? Numai cine n-a cunoscut comunismul poate sa sustina cenzura. Cine sunt televiziunile sa decida ca alegerile NU au fost furate? Lasati-l pe Trump sa se faca de ras, sa decida lumea ca nu are dreptate, sa auda oamenii cu urechile lor, nu este acceptabila cenzura. Cum ramane cu esenta democratiei : "pentru dreptul tau de a nu fi de acord cu mine sunt gata sa mor"
  • DODO DODO
    fox news - un fel de rtv al nostru Va amintiti ce am patit si noi cu el cu ,, traficul de arme ,, ? restul tv-urilor au facut bine ca i-au taiat microfonul acestui circar cu mimica lui musolini cind a inceput sa bata cimpii Asta nu e libertate de exprimare ci libertate de a minti ca un las Ceva in genul fair-playului lui firea
  • Andrei Roman Andrei Roman
    Mi se pare periculos ce fac “formatorii de opinie” din SUA ... toata lumea are libertate de exprimare dar noi decidem daca e auzita vocea sau nu?

    Daca nu ne convine ce zice cineva hai mai bine sa ne acoperim urechile.
  • Allex Allex
    Trump dă dovadă de lașitate. Un om cu o asemenea experiență de statut socio-uman se comportă ca un copilaș de grădiniță. Chiar dacă influența primului sâu mandatat asupra poporului american a fost în egală măsură pozitivă și negativă, cred că etic și moral, în cazul în care va pierde, este să se declare învins și să-și felicite contracandidatul.
  • Razvan Razvan
    Dati audientele de aseara

Trimite un comentariu

sus