Skip to main content

Dosar penal după clipul manelistului Dani Mocanu, cu un leu ce pare rănit

 
Dosar penal după clipul manelistului Dani Mocanu, cu un leu ce pare rănit

A fost deschis un dosar penal, după un clip al manelistului Dani Mocanu. Cântărețul de manele ar fi folosit un leu rănit în clipul unei melodii, scrie Digi24.ro

De altfel, videoclipul a stârnit un val de critici în mediul online. În urma informațiilor apărute în spațiul public, polițiștii argeșeni au anunțat deschiderea unui dosar penal. 

Publicitate

Pe de altă parte, manelistul spune că leul a fost tratat „ca un bebeluș”, iar rănile fac parte din regie și reprezintă un „machiaj profesional”, conform sursei citate. 

„În urma informațiilor apărute în spațiul public, referitor la realizarea unui videoclip cu un animal exotic, vă aducem la cunoștință următoarele: Polițiștii s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări privind rele tratamente şi cruzimi împotriva animalelor, respectiv cu privire la condiţiile de deținere a animalului ce apare în materialul filmat. În cauză a fost întocmit dosar penal, conform Legii 205 din 2004, privind protecţia animalelor, în care se desfăşoară cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești”, menționează IPJ Argeș.

Videoclipul are, în momentul redactării acestui text, aproximativ 4,7 milioane de vizualizări. De asemenea, a fost adăugat și un disclaimer: 

„Nimeni nu a fost rănit în realizarea acestui film. Este un machiaj profesional, nu o rană reală”, după cum menționează descrierea clipului. 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu