Skip to main content

Femei topless, vedete şi amor! Cele mai citite ştiri de ieri NU au fost despre tragedia de la Piatra Neamţ

 
Captură Paginademedia.ro de pe site-ul Digi 24
Captură Paginademedia.ro de pe site-ul Digi 24

Care au fost cele mai citite ştiri de ieri? Ceva despre tragedia de la Piatra Neamţ? Nu! Despre alegerile din Moldova? Nici! Despre Covid? Greşit!

Publicitate

Duminică, în ziua în care site-urile de ştiri au avut în prim plan subiectele de mai sus, altele au fost cele mai citite articole ale zilei. Da, cel mai citit site a fost, per total Digi 24, dar situaţia pe ştiri luate separat este cu totul alta.


TRAFIC. De unde au citit românii ştiri, ieri? Digi24.ro pricipala sursă, în ziua cu incendiul de la Piatra Neamţ şi alegerile din Moldova subiecte principale


Ce articole au fost în top şi cum au stat materialele "serioase", în continuare:

Cea mai citită ştire de ieri, este Foto. Diana Bulimar, topless. Apariţie incendiară a fostei gimnaste (o ştire de pe 10 noiembrie). De pe Tacataca, secţiune a Prosport.ro generatoare de afişări. A reuşit. Au fost în jur de 320.000 de afişări, din informaţiile Paginademedia.ro. Este o poză de pe Instagram - spoiler: decentă - nu o "apariţie incendiară", făcută de fosta gimnastă cu un scop social:

"As vrea cu fiecare postare, in ordire cronologica sa creez o poveste, a mea si sa vorbim ceva mai mult atat despre bullying-ul fizic cat si cel psihic, venind atat din partea social media-ului dar si din asteptarile noastre de la noi din cauza standardelor societatii."

Tot Tacataca, tot foto, tot o femeie în topul articolelor de ieri: FOTO / Valentina Pelinel, ireproşabilă la 39 de ani. Arată ca pe vremea când era model. Practic, o galerie foto cu Valentina Pelinel, cu fotografii luate din online. Suficient cât să genereze cam 270.000 de afişări.

Locul trei plusează: Topul vedetelor care au fost surprinse făcând amor în public! Scene incendiare care au înfierbântat lumea showbiz-ului. O coleţie de fotografii în care sunt încadrate la "amor" şi cadre cu vedete îmbrăţişându-se pe stradă sau la mare.

Titlul vine din Ciao, publicaţie care, ca şi Prosport, este din grupul lui Radu Budeanu. A făcut şi acest titlu peste 250.000 de afişări.

Înainte de alte ştiri despre COVID sau despre tragedia de la Piatra Neamţ, găsim în top şi o ştire despre anularea meciului România - Norvegia. Digisport: Meciul România - Norvegia, anulat! Anunţul drastic făcut de UEFA în miez de noapte. Aproape 150.000 de afişări a făcut.

Care a fost cea mai citită ştire despre Covid?

A fost un titlu de pe Digi 24: Cele trei motive pentru care oamenii aparent sănătoşi fac forme grave de coronavirus şi mor, care a scos mult mai puţin decât ştirea de pe primul loc: în jur de 120.000 de afişări.

Despre Piatra-Neamţ?

Duminică, într-o zi în care site-urile au relatat pe larg despre subiect, cele mai citite ştiri despre tragedie au venit de pe Evz şi Digi 24:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Robert Robert
    mile, iti e rusine sa comentezi pe stirile cu audientele de joi, vineri si sambata ? Pro TV a spulberat Antenuta ta. Ca si duminica. Nu ceri audientele Umorului de 2 leuti ? Ca de 3 saptamanai, audientele de duminica nu au mai fost date. De ce ?
    Ca sterge pe jos Fast and Furious cu emisiunea ta. Plangi mile plangi !

    Si cum ti-a zis 121, ca la Insula Iubirii, dar acolo ti-a placut sa vezi femei dezbracate. La Ferma nu iti mai place sa vezi.
    Si femei dezbracate sunt si la Umorul de 2 banuti, dar la fel, te faci ca nu vezi...
  • 121 121
    Si la fel si la Insula Destrabalarii,pardon a Iubirii
  • mile mile
    ca la ferma

Trimite un comentariu

sus