Skip to main content

VIDEO. Mulţumiri medicilor din prima linie! În spotul MedLife de Sărbători

 
Captură Youtube
Captură Youtube

Mulţumiri cadrelor medicale din prima linie! Este mesajul principal al spotului MedLife de Sărbători. Un spot adaptat, evident, perioadei de pandemie din ultimele luni.

Publicitate

Spotul, care durează aproximativ un minut, are în prim-plan o parte din din Jurământul lui Florence Nightingale, 1935 şi Jurământul lui Hipocrate pe care îl fac viitorii medici încă din facultate. Şi linia melodică este una emoţionantă şi arată cât de departe au stat de casa lor medicii şi asistenţii medicali în această perioadă dificilă.

Campania celor de la MedLife a fost gândită de Jazz Communication (ca şi spoturile din ultimii ani), iar de partea de editare video şi online s-a ocupat The Candy Shop.

Ca parte a campaniei, utilizatorii vor avea la dispoziţie - din 1 decembrie - şi un landing page pe Youtube şi pe conturile de Social Media unde pot scrie mesaje de mulţumire şi recunoştinţă pentru orice asistent sau medic din România.

Departe de casele lor, aproape de pacienţii lor. Munca asistentelor, asistenţilor şi doctorilor reflectă tărie, responsabilitate şi mult devotament pentru profesia lor, jurământ după jurământ. Mulţumim fiecărui cadru medical care îşi dedică întreaga existenţă binelui omului. Toată recunoştinţa noastră merge acum către ei”, este mesajul celor de la MedLife.

VIDEO. Spotul celor de la MedLife - Mulţumiri cadrelor medicale din prima linie

Medlife, campanie de sărbători pentru al cincilea an

Este pentru al cincilea an când MedLife aduce o campanie în preajma sărbătorilor. Anul trecut au realizat un spot asemănător, în care le mulţumeau medicilor, indiferent de spitalul unde lucrează.

Mesajul din centrul spotului video era despre „darul de a pune în slujba vieţii şi a sănătăţii tot ce ştii”, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Şi în acest an cei de la MedLife au realizat o campanie, în luna martie, chiar înainte de începerea stării de urgenţă. Mesajul era bazat pe Atlasul bolilor născute din dragoste şi a fost semnată tot de agenţia Jazz Communication, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

CITEŞTE ŞI: VIDEO. Medlife, campanie de sărbători despre medicii şi asistenţii din România

CITEŞTE ŞI: VIDEO. MedLife a creat Atlasul bolilor născute din dragoste, într-o campanie Jazz. „Tot ce trăieşti şi iubeşti se reflectă în sănătate ta”

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mariana Luciana Mariana Luciana
    Buna ziua,

    Stiti cumva cine canta? Cine este vocea melodiei? Este superba si transmite emotia fantastic de puternic. Multumesc cu recunostinta!

Trimite un comentariu

sus