Skip to main content

O nouă infectare în echipa Știrilor Pro TV. Andreea Marinescu are Covid-19

 
O nouă infectare în echipa Știrilor Pro TV. Andreea Marinescu are Covid-19
Foto | Pro TV

O nouă infectare în echipa de prezentatori a Știrilor Pro TV. Andreea Marinescu, care prezintă jurnalul de dimineață alături de Mihai Dedu sau Cosmin Stan, a fost confirmată cu Covid-19, anunță site-ul protv.ro

Infectarea vine la aproximativ o săptămână după ce a fost confirmată și Neti Sandu, prezentatoarea Horoscopului în cadrul Știrilor de Dimineață de la Pro TV. 

Publicitate

Andreea Marinescu se simte bine și ține legătura cu medicul de familie, potrivit sursei citate. 

„În acest moment sunt acasă și sunt la început cu tratamentul, dar starea mea este bună. Țin legătura cu medicul de familie și mă străduiesc să-mi protejez familia. E o perioadă în care grija pentru noi, pentru cei dragi, dar și pentru ceilalți trebuie să fie sporită. Să ne vedem sănătoși, cât mai curând”, a spus Andreea Marinescu pentru protv.ro


Citește și: Neti Sandu are Covid-19: „Mă simt relativ bine, ca și când aș avea o răceală destul de puternică”


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • VoxBiz a tinut sa faca stire pe acest subiect cu o poza de la party ul unde a fost Esca in vara,de unde spun unii ca s a infectat
  • Ca peste tot, si aici gasim o gramada de medici parerologi. Chiar credeti ca cineva din aceste trusturi va baga in seama? Credeti ca-i intereseaza parerea a 2-3 certareti pentru audiente?
  • Mai antenistilor credeti ca la voi nu nu exista covid ? Numai ca la voi se musamalizeaza tot . Razvane la pensionari a fost lideri te cunosc de dupa boscheti ,asa se lauda trustul vostru .
  • Constat că redacţia celui mai vizionat jurnal de ştiri din România a devenit un focar de covid şi - dacă e să dăm crezare cotcodăcelii pe care ne-o livrează ei zilnic - un uriaş pericol la adresa sănătăţii publice, unul care justifică absolut orice măsuri ia statul de la o vreme, oricât de aberante ar fi. Dacă se închid localităţi, chiar şi oraşe mari, pentru o incidenţă de câteva cazuri la mia de locuitori, cam care o fi incidenţa într-o redacţie cu o mână de oameni, din care se recunosc deja public cazurile cititoarei în stele şi al cititoarei de prompter de faţă?

    Dacă duduia Marinescu e covidată, presupun că toţi cei lângă care a stat bot în bot - Dedu, Stan, Caragea, etc. - au fost luaţi deja cu izoleta şi trimişi colet lui Streinu-Cercel, nu? Păi ce facem aici, ne jucăm de-a pandemia apocaliptică sau ce?
  • Si uite cu măștile si para-mastile promovate obsesiv de ea și de televiziunea unde lucrează nu ajuta la nicio protecție. Ori asta, ori în privat nu tine deloc la regulile pe care noua ni le baga pe gât. Ipocrizie maxima, cel puțin.
  • Ce tratament ia? nu exista fatuca tratament de covid,in spital te trateaza de efectele covidului nu de covid,plasma ar putea intra in tratament de covid dar si asa daca ti-l da in ati degeaba ti-l da

Trimite un comentariu