Skip to main content

Pro TV, program special la 25 de ani. Las Fierbinţi, Vocea României, Ferma şi filmul Moromeţii 2

 
Foto: Pro TV
Foto: Pro TV

Pro TV sărbătoreşte 25 de ani de existenţă pe piaţa media pe 1 decembrie şi a pregătit un program special. Vor fi ediţii speciale din Las Fierbinţi, Vocea României, Ferma, dar postul din Pache a programat şi filmul Moromeţii 2, notează Protv.ro

Publicitate

Programul Pro TV pe 30 noiembrie şi 1 decembrie:

Luni, 30 noiembrie:

Las Fierbinţi - Episod special de la 20:30

Ferma, Orăşeni versus Săteni - Episod special de la 22:30

Marţi, 1 decembrie:

Ediţii speciale ale Ştirilor Pro TV de la 06:00, 12:30 şi 19:00. Potrivit Protv.ro se vor prezenta poveştile tinerilor care s-au născut în aceeaşi zi cu postul TV.

Ediţii speciale ale Vorbeşte Lumea (11:00) şi La Măruţă (15:00). Cele două emisiuni vor avea invitaţi speciali, după cum anunţă reprezentanţii postului.

Filmul Moromeţii 2 de la 13:30. Producţia îi are în distribuţie pe actorii Horaţiu Mălăele, Iosif Paştina, Dana Dogaru, Paul Ipate, Răzvan Vasilescu, Andi Vasluianu, Oana Pellea, Ion Caramitru.

Documentarul „3 mm” de la 16:00. Este realizat de Radu Muntean şi o va avea în prim-plan pe Simona Halep, fostul număr 1 mondial în tenis.

Vocea României - Reuniunea, de la 20:30. Concurenţii din cele 9 sezoane vor urca pe scenă alături de antrenorii lor şi vor cânta. În show vor apărea antrenorii Andra, Irina Rimes, Adrian Despot, Horia Brenciu, Marius Moga, Smiley şi Tudor Chirilă.

Tot pe 1 decembrie, Pro TV va difuza o „capsulă digitală a timpului”, în care se vor prezenta imagini de arhivă sau fotografii de colecţii cu oamenii din Pro din ultimii 25 de ani.

Totodată, ei îşi vor spune poveştile care le-au marcat cariera de-a lungul timpului. Materialele vor fi disponibile pe conturile de Facebook şi Instagram ale Pro TV.

Autor: Daniel Samoilă daniel.samoilapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Dati audientele pe intervalul Chefi la cutite , record pe comercial 11,7 puncte de rating si 32, share,Pro tv-ul pe doi cu meciul 8,1
 • Nu ceri audiențe acum esti suparat

  Cand ceri audientele de duminica , atunci le cer si eu. Asa ca nu mai fi suparat, bine postac ? Si te astept si maine, sa ceri audientele de azi...
 • Doar Fierbinti lider in prime-time. Ferma locul 2, si foarte probabil si Vocea.
 • Audiențe să postati

  Si tu pe audientele de joi, vineri si sambata de saptamana trecuta sa postezi. Sau e frica prea mare ?
  Apropo, audientele de dumiinica cu Umorul Vechi nu le ceri ?
 • prost la protv cu grila tv se apropie sarbatorile de iearna

  Nu conteaza. Tot protv va fi lider pe toate target-urile pe luna decembrie si noiembrie, ca in fiecare luna din 2020.
 • Programul este relativ bun! Valentin, anii 2011-2013 au fost anii de debut ai show-urilor de forță!
 • După părerea mea cea mai frumoasă perioadă a PRO TV a fost perioada 2011-2013 când a avut audiențe record pentru o televiziune din România iar emisiunile erau mai frumoase !
 • Foarte interesant! Cred că e cel mai bun program de 1 decembrie de la plecarea oamenilor lui Sârbu încoace !
 • Interesant.Presimt ca audientele de luni vor fi mai mari decat cele de pe 1

Trimite un comentariu

sus